A hölgyeknek ingyenes a belépés vasárnap!

A belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek, ugyanakkor a hölgyek számára ingyenes lesz a vasárnapi Hódmezővásárhely FC elleni hazai szezonzáró mérkőzés a PMFC Stadionban. Szurkolói infók:

Utolsó hazai bajnoki mérkőzésének alkalmával a Hódmezővásárhelyi FC együttesét fogadja a 2018/2019-es NB III-as szezonban a nyolc forduló óta veretlen PMFC gárdája. A 29. játéknapon a Vas László vezette pécsiek május 26-án, vasárnap 17:30-as kezdettel lépnek pályára a Stadion utcában. A meccsre akár elővételben is megvásárolható a belépő, az érdeklődőket munkaidőben várjuk a klubházban.

A jegy ára egységesen 500 forint, ugyanakkor a megszokott módon a 14 év alattiaknak és a 65 felettieknek díjtalan a belépés, illetve a hölgyek számára szintén ingyenesen tekinthető meg a hazai szezonzáró. Szurkolóink számára a B-közép, illetve a Szigeti út felőli A-F jelzésű főtribün kerül ezúttal is megnyitásra, míg a vásárhelyi focibarátok a vendégszektort vehetik birtokba.

A május 26-án, vasárnap 17:30-kor kezdődő PMFC – Hódmezővásárhelyi FC mérkőzésre érvényes belépőket meccsnapon keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai, vagy 6-os vendég pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös, a vendégszektorba a 7-es kaput javasoljuk.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram