Kettős szerepkörben folytatja a PMFC-nél

Németh Zsolt irányításával vág neki az új idénynek a piros-feketék U19-es csapat, emellett a tréner az NB III-as szakmai stábnak is a tagja lett.

Az NB III-as bajnokság előző idényének végével közös megegyezéssel távozott a Kozármisleny FC labdarúgócsapatától Németh Zsolt, aki korábban hosszú időn keresztül vezette a kék-fehéreket. Irányításával a baranyai klub az elmúlt években szép sikereket ért el, elég csak akár az NB II-es szereplésre, vagy a Magyar Kupa menetelésre gondolni. Az 51 éves tréner idén nyártól új kihívás elé néz, sőt már el is kezdte a munkát, hiszen csatlakozott a mecsekaljaiak felnőtt szakmai stábjához, míg emellett elsődleges feladata az pécsiek U19-es gárdájának irányítása lesz a bajnokságban.

IMG_8463

– Megtiszteltetés, hogy a PMFC-nél dolgozhatok. Bizakodó vagyok a közös munkát illetően, hiszen komoly céljai vannak a klubnak – így Németh Zsolt. – Az U19-es csapat vezetése mellett tagja lettem az NB III-as szakmai stábnak is. Változatlanul fontos szempont, hogy az előző időszakhoz hasonlóan további saját nevelésű játékosok kerülhessenek fel az első kerethez. Az utánpótlás, valamint a felnőtt labdarúgócsapat szoros kapcsolatban lesz egymással – tette hozzá a tréner.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram