Tovább erősödik a támadószekció

Tihanyi Olivér személyében egy élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező támadóval bővült a PMFC játékoskerete.

Négy évesen ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival a szombathelyi születésű Tihanyi Olivér, aki 1996. december 17-én látta meg a napvilágot. A több poszton is bevethető támadó a Haladásnál eltöltött utánpótlás éveket követően 17 esztendősen két alkalommal is pályára lépett az NB I-ben. A remek felépítésű játékos ezután megfordult a másodosztályú Sopron, a Cegléd és a Kisvárda együttesében.

Tihanyi Olivér egy rövid balassagyarmati kitérőt után az elmúlt másfél szezonban a szomszédos Szentlőrinc SE-t erősítette, ahol 40-szer kapott lehetőséget harmadosztályban és ezalatt 9 gólt szerzett. Nem mellékesen a lőrinciek egyik meghatározójaként a 2018/19-es évad végén ezüstrémes lett a bajnokságban, idén nyártól viszont a PMFC NB III-as labdarúgójaként folytatja a 22 éves támadó.

Tihanyi Olivér másolata

– Nagyon jó közösségbe kerültem a PMFC-nél. Szeretnék minél több játékpercet a pályán tölteni, gólokat lőni, vagy adott esetben gólpasszokkal segíteni a csapatot. Kiváló tapasztalatszerzés volt korábban az első, illetve a másodosztályban játszani. Az az álom, hogy ismét az NB II-be kerülhessek. Az eddigiek alapján úgy gondolom, hogy jó eséllyel pályázunk a bajnokság megnyerésére – árulta el Tihanyi Olivér.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram