A Szekszárd ellen nyitjuk az új bajnoki évadot

Az NB III Közép-csoport 2019/2020-as szezonjának nyitófordulójában a Szekszárdi UFC látogat vasárnap kora este Stadion utcába.

Vasárnap hazai pályán indul a PMFC 2019/2020-as szezonja az NB III Közép-csoportjában. Az augusztus 4-én, vasárnap 17:00-kor kezdődő Szekszárdi UFC elleni hazai mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-középbe a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös és 7-es kaput javasoljuk.

Szurkolóink kitartó támogatását a 2019/2020-as bajnoki szezonra is változatlan jegyárakkal szeretnénk meghálálni, a belépők továbbra is egységesen 500 forintba kerülnek, míg a 14 éven aluliaknak és a 65 év felettieknek ingyenes marad a meccslátogatás. Vasárnap 15:00 órától a klubházban bérletvásárlásra is lesz lehetőség, melynek ára 5000 forint, ebben a PMFC összes hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzése benne van.

Fontos kiemelni a rajt előtt, hogy az MLSZ minden korábbi gyakorlatnál szigorúbb büntetésekkel sújt le a pirotechnikai eszközök használata esetén a klubokra. A szigorított Fegyelmi Szabályzatban a pirotechnikai eszközök egyszeri alkalommal történő használata 1 millió forinttól 10 millió forintig terjedő pénzbüntetést von maga után. Éppen ezért is kérjük drukkereinket, hogy tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram