Ismeretlen ismerőshöz látogatunk vasárnap

Az NB III Közép-csoport 4. fordulójában az eddig nyeretlen Dabas-Gyón FC vendégeként folytathatja remek szereplését a PMFC.

Ilyen kezdésről nem sokan álmodtak a PMFC-nél, a Vas László vezette piros-feketék ugyanis egyedüliként a mezőnyben, három fordulót követően hibátlan mérleggel vezetik az NB III Közép-csoportját. A mecsekaljaiakra a folytatásban idegenbeli megmérettetés vár, a pécsiek augusztus 25-én, vasárnap 17:00 órakor egy régi-új ismerőshöz, a Dabas-Gyón FC otthonába látogatnak.

A tavalyi Pest megyei bajnokkal, vagyis a Dabas-Gyón FC gárdájával legutóbb a 2016/2017-es szezonban találkoztunk. Az akkori párharc mindkét összecsapásáról jó emlékeket őrizhetnek a drukkereink, hiszen idegenben meglehetősen zord időjárási körülmények ellenére 10-0-s, míg itthon 9-0-s diadalt aratott együttesünk. A mostani kék-fehérek elleni találkozó viszont merőben másnak ígérkezik.

Az Aczél Zoltán fémjelezte Dabas-Gyón FC kerete jelentősen megerősödött, s bár az idei szezonban még nyeretlenül állnak az utolsó előtti helyen, – mérlegük két vereség, egy döntetlen, két rúgott és öt kapott gól -, éppen ezért nem szabad lebecsülni hétvégi vendéglátóinkat. Ennek ellenére remélhetőleg NB III-as labdarúgócsapatunk folytatni tudja kiváló bajnoki szereplését és ismét három ponttal gyarapodik.


NB III Közép-csoport, 4. forduló
2019. augusztus 25., vasárnap, 17:00
Dabas-Gyón FC – PMFC
Dabas-Gyón FC Sporttelep


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram