Veretlenek csatája a Stadion utcában

Vasárnap 16:00 órakor a Rákosmente KSK gárdáját látjuk vendégül a PMFC Stadionban.

Az NB III Közép-csoport 5. fordulójában a százszázalékos teljesítménnyel a tabella élén álló PMFC a pillanatnyilag a 8. helyezett Rákosmente KSK gárdájával mérkőzik meg a Stadion utcában. A szeptember 1-jei összecsapás pikantériája, hogy mindkét együttes veretlen a bajnokságban. A Vas László vezette pécsiek négy győzelemmel rendelkeznek, míg a Gálvölgyi István trenírozta Pest megyeiek három döntetlent követően legutóbb megszerezték szezonbeli első sikerüket.

A két ellenlábas korábban négy alkalommal találkozott a harmadosztályban. Az egymás elleni mérleg a piros-feketék számára kedvezőbb, akik három győzelem mellett csupán egyszer kaptak ki fővárosi riválistól. A gólarány viszont sokkal kiegyenlítettebb, hét pécsi gólra ötször válaszoltak a vasárnapi vizitálók. Kizárólag a Stadion utcában két találkozó fejeződött be ebben a párosításban, 2018. március 31-én 1-0-s hazai siker született, míg 2018. október 7-én a vendégek nyertek 4-1-re.

A szeptember 1-jén, vasárnap 16:00-kor kezdődő PMFC – Rákosmente KSK NB III-as mérkőzésre érvényes belépőket a meccsnapon keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. A jegy ára 500 Ft, míg 14 év alatt és 65 felett ingyenes a belépés. A meccs előtt a 80 éves Garami Józsefet és id. Bogyay Zoltánt köszöntjük.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram