Monorra látogatunk vasárnap

Az NB III Közép-csoport 6. játéknapján ezúttal a közvetlen rivális, egyúttal szintén veretlen Monor otthonában lépünk pályára.

Öt fordulót követően egyedül a PMFC rendelkezik százszázalékos mérleggel az NB III Közép-csoportban, miközben az üldözők sem nagyon hibáznak. Vas László vezette együttesünk pillanatnyilag két pontos előnnyel vezeti a bajnokságot a szintén veretlen Monor előtt. A két élmenő szeptember 8-án, vasárnap 16:00 órakor a kék-fehérek otthonában méri össze erejét a 6. fordulóban.

A Monor tavaly a Keleti-csoportot nyerte meg a harmadosztályban, így feljutott az NB II-be. A másodosztályú kaland rövid életű volt, utolsóként hullottak ki, igaz, hétvégi ellenfelünk az egész másodosztályú szezonban albérletben volt kénytelen játszani hazai meccseit is. Nyáron a Közép-csoportba kaptak besorolást, melynek alaposan átalakított kerettel vágtak neki, az eredményekre azonban eddig nem lehet panasz.

Horváth Dávid együttese a hazai nyitányon 1-1-es döntetlent játszott Rákosmente KSK ellen, ám ezt követően ráléptek a győztes ösvényre. Az Iváncsát idegenben győzték le 2-0-ra, a Kecskeméten 2-1-re nyertek, majd pályaválasztóként 3-0-ra végeztek a Budapest Honvéd-MFA II. ellen, a legutóbbi játéknapon pedig a szintén újonc THSE-Szabadkikötőt ütötték ki otthon 5-0-ra.


NB III Közép-csoport, 6. forduló
2019. szeptember 8., vasárnap, 16:00
Monor – PMFC
Monor, Balassi Bálint utcai Stadion
Belépő: 600 Ft


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram