Legendák léptek pályára a Stadion utcában

A PMFC vasárnapi NB III-as összecsapásának felvezetéseként gólgazdag gálamérkőzést játszott a PMSC és az UTE öregfiúk csapata.

Vasárnap a PMFC – KTE HUFBAU NB III-as bajnokit megelőzően a PMSC Öregfiúk az UTE legendáit fogadták egy gálamérkőzésre. A Stadion utcában megrendezett, végig jó hangulatú találkozón összesen hat gól született, igaz a közönség bánatára ebből ötöt az újpestiek szereztek. A lila-fehérek első gólját Véber jegyezte, ezt követően Egressy háromszor villant, majd Zombori rúgta az újpestiek utolsó találatát.

E54P0398

A korábbi mecsekaljai klasszisokat felvonultató piros-feketék szépítő gólját Gyánó szerezte meg egy szép támadás végén, a kilátogató szurkolók pedig vastapssal köszönték meg a régi időket felidőző gálameccset. Az öregfiúk ezt követően a lelátón összegyűlve nézték végig a PMFC csapatának 3-0-s sikerével záruló Kecskemét elleni hazai bajnokiját, majd pedig egy közösen elfogyasztott vacsorával zárták a programot.


PMSC Öregfiúk: Bodnár – Kónya, Tomka, Morvai, Vókó, Nagy E., Szabados, Mészáros, Kulcsár, Kocsis, Gyánó. Cserék: Kovacsevics, Herbert, Hosszú, Kósa, Papp, Czéh, Szabó.

UTE Öregfiúk: Szűcs – Jenei, Zoufal, Fehér, Szlezák, Kozma, Molnár, Véber, Zombori, Fekete, Egressy. Cserék: Sztaskó, Tomka, Miovecz.


Fénykép: Löffler Péter/Dunántúli Napló

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram