Itthon őrizhetjük meg első helyünket!

A vasárnap 14:30-kor kezdődő THSE-Szabadkikötő elleni hazai bajnoki mérkőzésen is számítunk szurkolóink nagyszámú támogatására!

Éllovas labdarúgócsapatunk nyolc forduló után veretlenül vezeti az NB III Közép-csoportját. Vas László vezette együttesünk hat győzelem mellett csupán kétszer végzett döntetlenre, mindkét esetben idegenben hullajtottunk pontokat. Emellett a gólarányunk is impozáns, harminckét rúgott találatunk mellett csupán ötöt kaptunk. Az előny így jelenleg két pont a második helyezett Szentlőrinc SE-vel szemben, míg a Monor és az Iváncsa KSE előtt három pontnyi a lépéselőny. Csapatunk remek szereplését vasárnap itthon folytathatja, ugyanis október 6-án, 14:30-kor a tabella tizennegyedik pozíciójában található THSE-Szabadkikötő csapatát fogadjuk, remélhetőleg ezúttal is szépszámú közönség előtt a Stadion utcában.

A Tintahalak SC néven alapított együttes a 2001/2002-es szezonban a hetedosztályban kezdte működését a Budapest bajnokságban, tíz év elteltével aztán egészen a negyedik vonalig jutottak. Két bronz, majd egy ezüst után 2016-ban megnyertek a BLSZ I-et, majd el is vállalták az NB III-as szereplést, ahol már THSE-Szabadkikötő néven indultak. Bár a ”Halak” első nekifutásra kieső helyen végeztek, a visszalépések miatt meg tudták őrizni helyüket a harmadosztályban, míg a tavalyi NB III-as szezont a 10. helyen zárták. Két nyugaton töltött év után idén nyáron kerültek át a Közép-csoportba, így a vasárnapi lesz az első egymás elleni bajnoki találkozónk.

A THSE-Szabadkikötő két győzelemmel kezdte az idei bajnokságot, a Kozármisleny FC-t és a Taksony SE-t is egyaránt 1-0-ra verték meg. Ezt követően 1-1-et játszottak a Dabas-Gyón FC-vel, majd zsinórban négyszer maradtak pont nélkül, a Rákosmente KSK-tól 3-2-re, a Monortól 5-0-ra, a KTE-től 2-0-ra, a Budapest Honvéd-MFA II.-től 11-0-ra kaptak ki. Legutóbb azonban 3-3-ra végeztek az Iváncsa KSE ellen. Összesített mérlegük két győzelem, két döntetlen és négy vereség, míg kizárólag idegenben egy siker mellett kétszer maradtak pont nélkül, mialatt háromszor voltak eredményesek, öt ízben viszont nem kerülték el kapott gól nélkül.

Az október 6-án, vasárnap 14:30-kor kezdődő PMFC – THSE-Szabadkikötő NB III-as bajnoki találkozóra érvényes belépőket a meccsnapon keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös, 6-os kaput használhatják a drukkerek. A pénztárak, a stadion kapui, valamint a büfék a mérkőzés kezdése előtt egy órával, 13:30-kor nyitnak. Bízunk benne, hogy a korábbiakhoz hasonlóan most vasárnap is igencsak szép számban összegyűlve szurkoljuk ki az újabb hazai győzelmet!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram