U12

Pályán az utánpótlás

Szép sikereket értek el utánpótlás együtteseink a hétvégén, az U19 Dunaújváros elleni győzelmével négyes holtversenyben vezeti a bajnokságot, az U12 gálázott a Puskás Akadémia ellen. További korosztályos eredmények:

U19-es bajnokság, II. osztály, 7. forduló
PMFC – Dunaújváros PASE 3-1 (3-0)
Pécsi gólszerző: Szabó Zalán (1., 22.), Horváth Dániel (36.)
Edző: Németh Zsolt

– Az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak – értékelt Németh Zsolt, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 7. forduló
DVTK – PMFC 1-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Zsigrai Ákos Attila (8.)
Edző: Koleszár Viktor

– Fizikailag erős, képzett csapat ellen kellő hittel és akarattal játszottunk. A játék képe alapján az egy pontra mindenképp rászolgáltunk – értékelt Koleszár Viktor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 7. forduló
DVTK – PMFC 7-0 (3-0)
Edző: Herceg Ferenc

– Elég komoly hullámvölgyben vagyunk már hetek óta, nem tudunk gólt szerezni. Ennek a hétnek a fő feladata az lesz, hogy mentálisan összerázódjon a csapat – értékelt Herceg Ferenc, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 7. forduló
PMFC – DVTK 4-1 (3-0)
Pécsi gólszerző: Berényi Zalán (13.), Sárosi Dávid (17., 35.), Schuszter Roland (43.)
Edző: Turi Zsolt

– Nagyszerűen futballozott a csapat, ezt a játékot előrevetítette az egész hét során az edzéseken nyújtott teljesítmény, így amennyiben a továbbiakban is ezt a szintet tudják produkálni a mérkőzéseken, sikeres esztendő elé néz a csapat – értékelt Turi Zsolt, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 7. forduló
PMFC – DVTK 3-0 (2-0)
Pécsi gólszerző: Tóth Gergő (2.), Pál Barna (4.), Győrfi Milán (44.)
Edző: Tomin Milán

– Nagyon pozitív arcot mutatott a csapat. A játékosok folyamatosan egységesen, dinamikusan ingáztak az egész mérkőzésen, ennek köszönhető a győzelmünk is – értékelt Tomin Milán, edző.


U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 5. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 2-0 (0-0)
Edző: Máté Győző

– Minden elismerés a csapatomé, nagyszerű hozzáállással, óriásit küzdöttek. Ötven percig fegyelmezetten, jól védekeztünk és ötletesen, kezdeményezve, bátran futballoztunk előre. Sajnálom, hogy az utolsó tíz percre elfáradtunk és két elkerülhető gólt kaptunk – értékelt Máté Győző, edző.


U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 5. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 1-8 (1-4)
Pécsi gólszerző: Tímár Dávid (5., 29), Neidhardt Dávid (40.), Gojkovics Milán (51.), Keszler Márk (55.), Nimmerfroch Balázs (56.)
Edző: Deli Balázs

– Játékban és a végeredmény tekintetében is dominálni tudtunk, amihez szükséges volt az az intenzitás, amit a srácok kihoztak magukból. A vizes, műfüves pályához kissé nehezen alkalmazkodtunk, ami több hibával járt, ezen túllendülve viszont szép gólokat szerezve futballoztunk. Gratulálok a megérdemelt győzelemhez – értékelt Deli Balázs, edző.


Fénykép: pfla.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram