Szurkolói infók a szerdai kupameccsre!

Összegyűjtöttünk minden fontos tudnivalót a december 4-i, Kisvárda Master Good elleni hazai Magyar Kupa mérkőzéssel kapcsolatban:

A legjobb 16 közé jutásért játszik egymás ellen a Magyar Kupa 8. fordulójában az NB III Közép-csoportban éllovas helyen telelő PMFC és az NB I-ben a 7. helyen álló Kisvárda Master Good. A december 4-én, szerdán 12:00 órakor kezdődő összecsapásra a hazai és a vendégszurkolók számára a jegy egységesen 500 Forintba kerül, míg a 14 év alattiaknak és a 65 év felettieknek ingyenes a belépés. A PMFC szezonbérlet természetesen magában foglalja a kupameccs megtekintését is!

A szerdai meccsen szurkolóink a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülőszektorokat, valamint a B-közép tribünt vehetik birtokba. A kisvárdai drukkerek számára külön vendégszektort nyitunk. A belépőket meccsnapon keresse a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai, illetve 6-os vendég pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös, 6-os kaput, míg a vendégszektorba a 7-es kaput használhatják.

A pénztárak, a stadion belépőkapui, valamint a büfék a mérkőzés kezdése előtt egy órával, 11:00-kor nyílnak. A gépjárművel érkezők számára célszerű a környező utcákat igénybe venni. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amennyiben a 90 perc döntetlennel ér véget, úgy 2*15 perces hosszabbításra, s ha ott sincs döntés, úgy büntetőkre kerül sor. A meccset Molnár Attila vezeti, segítői Kis Zoltán és Vörös Dániel lesznek, a tartalék játékvezetői szerepkört Kubicsek Máté tölti majd be.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram