Harkányban edzőtáboroztunk

Az intenzív edzések mellett csapatösszetartó játékok is színesítették a három napos edzőtábor programját.

NB III-as labdarúgócsapatunk január 27. és 29. között Harkányban edzőtáborozott. A piros-feketékre hétfőn délelőtt 6*1500 méteres futóedzés várt Malomvölgyben, majd a keret tagjainak a gyógyvízéről méltán híres baranyai városba leérve egy erő és állóképességet fejlesztő sorversenyt vezénylet le a szakmai stáb. Együttesünk este közös videózással és dietetikus által tartott előadással zárta az aznapi programot.

A főként csapatépítő, állóképesség-fejlesztő edzőtábor második napja korai kocogással indult a gárdának, majd a kedd délután egy tizenhat állomásos dinamikus láb- és törzserőt fejlesztő tréninggel folytatódott, míg a vacsorát követően egy személyiségfejlesztő, illetve egy hangulatos kvízjátékkal ért véget a nap. Mindeközben a játékosoknak szabadidejükben jutott idejük kiélvezni a helyi gyógyvíz jótékony hatásait is.

Az utolsó nap szintén egy könnyed kocogással vette kezdetét, ami később 12*500 méteres futóedzéssel folytatódott. Zárásként aztán a játéké volt a főszerep, hiszen a játékosok egy négy csapatos, torna jellegű homokfocin mérhették össze magukat, ami hihetetlen izgalmakat és látványos megmozdulásokat, nem utolsósorban szép gólokat tartogatott. A harkányi edzőtábor főhadiszállásául a minden igényt kielégítő Well Hotel szolgált.

– Az edzőtábor elérte a célját, sokat dolgoztunk, mindenki odatette magát. A tréningek mellett jutott idő beszélgetésre, videózásra, valamint csapatépítő programokra is. Próbáltuk a keretet még jobban összekovácsolni, ami szerintem sikerült. Abszolút elégedett voltam a játékosok három nap alatt elvégzett munkájával, a srácok végig szenzációsan dolgoztak – nyilatkozta Vas László vezetőedző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram