MK: Szurkolói infók a paksi visszavágóra

Vásárold meg a belépődet a február 19-i Paksi FC elleni idegenbeli Magyar Kupa visszavágóra!

NB III-as labdarúgócsapatunk a Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzésén hazai pályán szenvedett 2-1-es vereséget az élvonalbeli Paksi FC gárdájától. A párharc visszavágóját február 19-én, szerdán 18:00 órakor a zöld-fehérek otthonában játsszuk. Az alábbiakban összegyűjtöttünk minden fontos tudnivalót a paksi kupameccsre ellátogató szurkolók számára.

Jegyvásárlás (elővételes, helyszíni):

Szurkolóink a találkozóra elővételben online, a meccsjegy.mlsz.hu-n és a Ticket Express jegyirodáiban vásárolhatnak belépőt. A teljesárú felnőtt vendégjegy elővételben 1200 Ft-ba, míg a helyszínen 1400 Ft-ba kerül. Diák, nyugdíjas, női: elővételben 800 Ft, helyszínen 1000Ft. 6 éves kor alatt ingyenes a belépés.

Az internetes vásárláskor a jegyért bankkártyával kell fizetni. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre. A jegyvásárláshoz nem kiemelt kockázatúnak minősített mérkőzések esetén NEM szükséges a személyes adatok megadása! A találkozóra vásárolt belépőjegy egyszeri belépésre jogosít.

Amennyiben lehetőségük van rá, váltsák meg elővételben a belépőiket! Továbbá kérjük a szurkolókat, hogy hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.), ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegy birtokosának személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

Megközelítés, parkolás, belépés:

A Paksi FC Stadion címe: 7030 Paks, Fehérvári út 29. Személygépjárművel érkező szurkolóink számára a stadiontól a városhatár felé, mintegy 200 méterre található vendégparkoló helyét táblák jelzik majd. Február 19-én, meccsnapon a stadion kapui, valamint a vendégpénztárak egyaránt 16:00 órakor nyitnak. A vendégszektorban büfé lesz. A V1, V2, V3 és V4 jelzésű szektorok ülőszektorok, a V5 jelzésű pedig állószektor.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram