A negyeddöntőben búcsúzott eSport csapatunk

Vasárnap este eSport csapatunk a HPCL Meghívásos Kupájának negyeddöntőjében lépett pályára a DIGI Sport Honvéd ellen.

Akik figyeltek, eSport csapatunk kezdőjében több meglepetést láthattak. Több játékosunk a megszokotthoz képest eltérő poszton kapott lehetőséget, valamint hiányzott a névsorból Gorosics Gergő és Nyilas Elek is, akik időközben a tavalyi bajnok Veszprém gárdájához igazoltak.

A hiányzók mellett egy új név is feltűnt a csapatban, mégpedig Ajlik Csabáé. Az Európa Bajnok támadó a Team Plague csapatától igazolt a PMFC-hez, ahol így összeáll az u21-es válogatott szakvezetése a pályán, ugyanis Csaba, Poór Tamás mellett a magyar utánpótlás válogatott másik szövetségi kapitánya.

A Honvéd elleni mérkőzésen leginkább a küzdelem és a mezőnyjáték dominált. A statisztikát illetően a Honvéd játszott meddő mezőnyfölényben, de a Pécs veszélyes kontrákat vezetett, a fővárosi csapatnál egy lövés mellett egy Kurucz kapufa, a Pécsnél pedig egy távoli Ajlik lövés és egy nagy Lukács ziccer került a jegyzetekbe. Egészen a hosszabbításig, amikor Gyurmán Patrik beadására Gurály Tamás érkezett és fejelt a pécsi kapuba.

Azt persze mondanunk sem kell, hogy a 95. percben, amikor a bíró 3 perces hosszabbítást jelzett. Ezzel eSport csapatunk a negyeddöntőben búcsúzott a Tornától, amelyet végül a DIGI Sport Honvéd meg is nyert, a döntőben tizenegyesekkel legyőzve a Trollfoci-Hálószaggató eSport csapatát.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram