Négyen a távozók között

A jelenlegi játékoskeretünk tagjai közül négy labdarúgónk június 30-án lejáró szerződését klubbunk nem hosszabbította meg.

De Oliveira Ayrton az elmúlt másfél szezonban futballozott csapatunkban. A 23 éves középpályás 2019. márciusában a Szeged elleni idegenbeli NB III-as találkozón mutatkozott be és a tavaszi idény során összesen 11 bajnokin játszott, míg a 2019/20-as szezonban 2 Magyar Kupa meccsen, illetve csereként 4 harmadosztályú mérkőzésen jutott szóhoz.

De Oliveira Ayrton

Egyed Balázs tavaly szeptemberben a Borsod-Abaúj-Zemplén megye I. osztályú Mezőkövesd-Zsóri II. együttesétől érkezett Pécsre, miután a kapusposzton Helesfay Donát porckorongsérv műtét miatt hosszabb időre nem állt rendelkezésre. A 24 éves miskolci hálóőr az Egerszalók és a Kisvárda elleni kapumeccsen, valamint 2 bajnokin védte a hálónkat.

Egyed Balázs a PMFC új kapusa!

Godzsajev Telmán tavaly nyáron igazolt át a Kaposvári Rákóczitól. A 22 esztendős nagydobronyi középpályás a 2019/2020-as idényben összesen 6 tétmérkőzésen lépett pályára pécsi színekben, az RKSK elleni hazai kupameccs mellett az NB III-as bajnokságban 4-szer volt kezdő, míg csereként 1-szer szállt be.

Godzsi

Szabó Dominik az MTK-nál és Monoron töltött öt évnyi szereplést követően 2019. nyarán tért vissza Mecsekaljára. A közelmúltban 22. életévét betöltő pécsi születésű támadó a Magyar Kupában 2-szer kezdőként, 3 alkalommal csereként lépett pályára. Az NB III-ban 3 meccsen kezdett, 6-szor pedig a kispadról állt be és egy gól fűződik a nevéhez.

Szabó Dominik másolata

Távozó játékosainknak köszönjük a PMFC-ért tett erőfeszítéseiket, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram