Négygólos győzelem az első edzőmeccsen

NB II-re készülő labdarúgócsapatunk 4-0-s sikerrel zárta a Majosi SE elleni felkészülési találkozót.

Vas László vezette együttesünk szombaton az NB III-ba frissen feljutó Majosi SE-t fogadta első nyári felkészüli találkozóján. A rekkenő nyári hőség ellenére kilátogató szurkolók legnagyobb örömére csapatunk főlénye hamar gólokban mutatkozott meg. Az 5. percben Óvári találatával szereztük meg a vezetést, míg a 19. minutumban Burzi révén már 2-0-s előnyre tettünk szert.

A második félidő 64. percében Geiger lövése egy mentei igyekvő védőről került a hálóba, 3-0. Bő tíz perccel később egy keresztlécről kipattanó labdát gyűjtött be támadónk, majd pedig higgadtan a kapu jobb felébe rúgta a játékszert, beállítva ezzel a 4-0-s végeredményt. Csapatunk következő edzőmérkőzésére július 4-én, az NB I-be fellépő Budafoki MTE vendégeként kerül sor.


Felkészülési mérkőzés
Pécs, PMFC Stadion, 150 néző.
PMFC – Majosi SE 4-0 (2-0)
Gsz.: Óvári (5.), Burzi (19.), Geiger (64., 75.)

PMFC (1. félidő): Helesfay (Kovács, 30.) – Sági, Gajág, Rácz, Katona – Grabant, Nikic, Bohata, Óvári – Burzi, Tihanyi.

PMFC (2. félidő): Kovács (Vukman, 60.) – Sági (Kása, 75.), Németh, Bischoff – Keresztes, Futó, Katona, Kónya – Archie – Szabó Z., Geiger.


Vas László: – A találkozó elérte a célját, az volt a legfontosabb, hogy a játékosok megfelelő terhelést kapjanak a Majos elleni edzőmeccsen. Le a kalappal a srácok előtt, nehéz és intenzív héten vagyunk túl, ugyanakkor a mutatott teljesítménnyel és munkával maximálisan elégedett vagyok. Amit elterveztünk, azt sikeresen véghezvittük. A felkészülési időszak elején járunk, bízom benne, hogy hasonló mentalitással folytatjuk a munkát.

Fénykép: Löffler Péter/Dunántúli Napló

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram