Pályán az utánpótlás

Győzelemmel rajtolt U13-as és U12-es csapatunk is a bajnokságban, íme a hétvégi korosztályos eredmények:


U19-es bajnokság, I. osztály, Alap-csoport, 2. forduló
ZTE FC – PMFC 1-3 (0-1)
Pécsi gólszerző: Szabó Zalán (28., 48.), Zsigrai Ákos (51.)
Edző: Németh Zsolt

– Magabiztos játékkal sikerült egy jó erőkből álló zalaegerszegi csapatot legyőzni, amihez gratulálok a srácoknak – értékelt Németh Zsolt, edző.


U17-es bajnokság, I. osztály, Alap-csoport, 2. forduló
PMFC – Dunaújváros PASE 0-1 (0-0)
Edző: Koleszár Viktor

– Az első félidőben nagy helyzetek kimaradtak, a fordulás után már csak a görcsös erőlködés maradt. Csalódás az eredmény és a mutatott játék – értékelt Koleszár Viktor, edző.


U16-os bajnokság, I. osztály, Alap-csoport, 2. forduló
PMFC – Dunaújváros PASE 8-0 (4-0)
Pécsi gólszerző: Schuszter Robin (7., 45.), Kaszás Gergő (30.), Sárosi Dávid (31., 86.), Nagy Dávid (63., 75.), Fehárváry Tamás (73.)
Edző: Jásper Péter

– Egy nagyarányú győzelemért nagyon sokat kell tenni, egyénileg és csapatként is, nem jön csak úgy magától. Gratulálok a játékosoknak, mert bátor és jó hozzáállással, rengeteg energiát mozgattak meg a siker érdekében! – értékelt Jásper Péter, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 2. forduló
MOL Fehérvár FC – PMFC 2-1 (1-0)
Pécsi gólszerző: Ócsai Mátyás (61.)
Edző: Turi Zsolt

– A helyzetek és a játék alapján semmiképp nem érdemeltünk vereséget, nagyszerűen küzdött a csapatom. Jó volt látni, hogy egy percig nem adták fel a küzdelmet. Ezúttal sajnos a szerencse nem állt mellénk. Gratulálok a csapat teljesítményéhez – értékelt Turi Zsolt, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 2. forduló
MOL Fehérvár FC – PMFC 3-1 (2-0)
Edző: Máté Győző

– Szerencsére vannak olyan játékosaim, akik szívűket-lelküket kiteszik minden mérkőzésen és edzésen. Csak akkor lehet esélyünk egy Videoton kaliberű ellenféllel szemben, ha mindenkinek ilyen lesz a hozzáállása – értékelt Máté Győző, edző.


U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 1. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 1-2 (1-2)
Pécsi gólszerző: Tímár Dávid (13., 20.)
Edző: Deli Balázs

– Gratulálok a srácoknak az első nagypályás mérkőzésükhöz, amelyet sikerrel vettek. Külön öröm, hogy a jelentős fizikális dominanciában lévő ellenfelünk ellen rengetek párharcot megnyertünk. További sok sikert kívánunk a Puskás Akadémia csapatának! – értékelt Deli Balázs, edző.


U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 1. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 0-16 (0-9)
Pécsi gólszerző: Tóth Miklós (7., 17., 24., 28., 29.,), Magyar Marcell (16., 41., 46.), Biszta Zsombor (21., 51.), Gál-Kézi Ábel (23., 27., 34., 42.), Kitanics Mirkó (40., 54.)
Edző: Udvardi Zoltán

– Nagyon jól és eredményesen játszottunk. Viszonylag magasan tudtunk labdát szerezni, és abból támadást építeni, illetve gyors gólokat szerezni. Gratulálok a fiúknak – értékelt Udvardi Zoltán, edző.


Fénykép: pfla.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram