Vas László: ”Kemény ellenféllel lesz dolgunk”

Vezetőedzőnk szerint az SBTC elleni kupameccs remek bizonyítási lehetőség lesz az eddig kevesebbet pályára lépők és a fiatalok számára is.

A MOL Magyar Kupa 7. fordulójában a fennállása 100. évfordulóját ünneplő, jelenleg az NB III Keleti-csoportjában szereplő Salgótarjáni BTC együttesével mérkőzünk meg idegenben. A 32 közé jutásért vívott találkozó szerdán 12:30-kor kezdődik a Szojka Ferenc Stadionban. Az összecsapás előtt Vas László vezetőedző nyilatkozott:

fb_cover_sbtc (1)

“Úgy készülünk, hogy egy kemény ellenféllel lesz dolgunk, amely mindent megtesz azért, hogy megnehezítse a dolgunkat. A hétvégi bajnoki után is lenyilatkoztam, hogy boldog vagyok, hogy olyan játékosaim vannak, akikre mindig számíthatok. Ez nem lesz másként a Salgótarján ellen sem. A fiatalok is lehetőséget kapnak, vannak hiányzóink, így ez a kupameccs ismét nagyszerű alkalom arra, hogy akik eddig adott esetben kevesebb percet kaptak, vagy a kispadon voltak, most bebizonyítsák, ők igenis az első csapat kezdő tizenegyéhez tartoznak.” – mondta a mérkőzés előtt Vas László.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram