Szurkolói infók a Szeged elleni meccsre

Vasárnap a Szeged-Csanád GA. vendégeként játsszuk következő bajnoki mérkőzésünket. Szurkolóink akár elővételben is megvásárolhatják belépőjüket a Szent Gellért Fórumba.

A PMFC a sikeres salgótarjáni MOL Magyar Kupa továbbjutást követően hétvégén ismét idegenben lép pályára. Vas László vezette NB II-es labdarúgócsapatunk november 1-jén, vasárnap 17:00 órakor a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendége lesz Merkantil Bank Liga 14. fordulójában. A közelmúltban átadott Szent Gellért Fórumban lejátszásra kerülő bajnoki mérkőzésre érvényes belépők elővételben már megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül.

fb_cover_grosics másolata

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésen névre szóló jegyértékesítés történik, a jegyvásárlás szurkolói kártyával vagy személyi igazolvánnyal lehetséges. A regisztrációhoz feltétlenül hozzák el személyi igazolványukat és lakcím kártyájukat. A Szent Gellért Fórumban a vendégszurkolók a D3 és D4-es szektorokban foglalnak majd helyet, amely befogadóképessége 800 fő. A vendégpénztár, valamint a szektor megközelítése a Kereskedő köz felőli bejáraton keresztül történik.

A felnőtt belépőjegy ára 1000 Forint, míg a 14 év alatt és 65 év felett ingyenes a belépés, de számukra is regisztrációhoz kötött a jegyvásárlás. A 14 év alatti gyerekek csak érvényes jeggyel rendelkező, felnőtt kísérővel látogathatják a mérkőzést. A névre szóló jegyértékesítés miatt kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a helyszínre, annak érdekében, hogy még a kezdősípszóig elfoglalhassák helyüket. Pénztárnyitás a mérkőzés előtt 2 órával, 15:00-tól lehetséges.

szentgellertforum

A járványhelyzet elleni védekezés jegyében október 23-án új kormányhatározat lépett életbe, amely visszavonásig kötelezővé teszi a szájmaszk viselést minden szabadtéri tömegrendezvényen, így a sporteseményeken is. Ennek értelmében szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a stadion egész területén a szájat és az orrot is eltakaró maszk viselése kötelező! Kérünk mindenkit, hogy szabályos módon viseljék maszkjukat, azt ne vegyél le arcukról! Együttműködésüket köszönjük!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram