Díjazzuk utánpótlás játékosaink teljesítményét

Átadtuk a második Aranycipő és Aranykesztyű-díjat. Ezúton is gratulálunk Bachesz Edvinnek (U16) és Kilvinger Leventének (U12) kiemelkedő októberi teljesítményükért.

Klubunk a Focivilággal közösen a közelmúltban megnyitotta a PMFC Shopot, ahol folyamatosan bővülő, PMFC logóval ellátott egyedi ajándéktárgyakat, mezeket és egyéb ruházatot tudnak megvásárolni a szurkolók. A PMFC a Focivilággal közösen tovább gondolkodva arra jutott, hogy nem csak drukkereinknek szeretnénk kedveskedni. Az utánpótlásban minden hónapban kiválóan teljesítő játékosaink teljesítményét is szeretnénk elismerni, s ezáltal motiválni Őket. Ezért az idei évtől elindítottuk az Aranykesztyű és az Aranycipő díjat. Az Aranykesztyű az adott hónap legjobban teljesítő kapusának, míg az Aranycipő a hónap mezőnyjátékosának jár.

IMG_0881

Az odaítélés szempontja, hogy U12-től U19-ig bezárólag a bajnoki mérkőzéseken az edzők minden játékos teljesítményét pontozásos alapon és szöveges értékeléssel külön minősítik. Minden hónap végén a játékosok mérkőzés értékelésének az átlagát vesszük alapul, és az így legjobban teljesítő játékosok kapják az adott hónapban az értékes díjakkal is járó elismerést. Amennyiben holtverseny alakulna ki akár a kapusok, akár a mezőnyjátékosok között, úgy egy szakmai csoport az edzés látogatottságot, edzésmunkát értékelve dönti el, hogy ki lesz a díjazott. Ha ezek után is holtverseny van, úgy az az utánpótláskorú játékos kapja a díjat, akinek az iskolai tanulmányi átlaga jobb.

Kilvinger Levente

Kilvinger Levente

Az immár második ízben odaítélt, októberi Aranykesztyű-díjat Kilvinger Levente, U12-es csapatunk tehetséges kapusa, míg az Aranycipőt U16-os gárdánk utánpótlás-válogatott játékosa, Bachesz Edvin érdemelte ki előző hónap során nyújtott teljesítményével. Előbbi ráadásul a Focivilág jóvoltából egy 20.000 Forint értékű kapuskesztyűvel, míg utóbbi egy 30.000 Forintos focicipővel is gazdagodott. Az elismerés mellé járó ajándékokat Toma Árpád, klubunk korábbi legendás védője, valamint Sólyom Csaba, a PMFC kapusedző koordinátor adta át a Focivilággal közösen a PMFC Shopban a média jelenlétében megtartott díjátadó ünnepségen.

Bachesz Edvin

Bachesz Edvin

Gratulálunk díjazottjainknak!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram