Szerdán a Haladással játszunk kupameccset

A Szombathelyi Haladás elleni a MOL Magyar Kupa mérkőzést élőben közvetítjük a PMFC TV YouTube-csatornán.

Vas László vezette NB II-es labdarúgócsapatunk február 10-én, 14:00 órától itthon látja vendégül a Merkantil Bank Liga 6. helyén álló Szombathelyi Haladás gárdáját a MOL Magyar Kupa 8. körében. A tét ezúttal már a legjobb 16 közé kerülés lesz. A továbbjutás egy meccsen dől el, így döntetlen esetén 2×15 perc hosszabbítás következik, ha pedig ekkor sem születik meg a győztes gól, akkor büntetők döntenek.

A kupában korábban a Csongrád-Csanád megyei I. osztályban szereplő Makó FC vendégeként nyertünk 3-1-re, majd az NB III Keleti-csoportjában vitézkedő Salgótarjáni BTC elleni 3-1-es idegenbeli sikerünkkel kerültünk a legjobb 32-be. A Szombathelyi Haladás a Szegedi VSE (NB III Közép-csoport) otthonában nyert 3-0-ra, míg zöld-fehérek a Ménfőcsanak (NB III Nyugati-csoport) ellen 3-0-s eredménnyel, játék nélkül jutottak tovább.

A sorsolás értelmében a szerdán 14:00 órakor – zárt kapuk mögött – kezdődő PMFC – Szombathelyi Haladás párharc nyertese a Soroksár SC (NB II) – Kisvárda Master Good (NB I) összecsapás győztesével találkozik a 8 közé jutásért február 23-án, vagy 24-én. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a hétközi hazai kupatalálkozót élőben közvetítjük YouTube-csatornánkon, a PMFC TV-n!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram