Jótékonysági licit Supák Gergő gyógyulásáért!

A PMFC NB II-es játékosai és szakmai stábja által aláírt mez mellett Dibusz Dénes Barcelona elleni BL-meccsén használt kapuskesztyűjére is várjuk a felajánlásokat!

A játékosok és a szakmai stáb által dedikált PMFC mez: A licit aktuális állása (2021.02.14.): 200.000 Ft
Dibusz Dénes BL-ben használt és aláírt kapuskesztyűje: A licit aktuális állása (2021.02.14.): 150.000 Ft

 

 

Klubunk számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, különösképpen, ha egy beteg gyermek gyógyulásáról van szó. A PMFC U14-es kapusának, Supák Máté testvérénél, a 7 esztendős Gergőnél 3 évesen diagnosztizálták a Neuralis Ceroid Lipofuscinosis (NCL) 7-es típusát, amely egy súlyos idegrendszeri betegség.

A kisfiú emiatt nem tud önállóan járni, ülni, beszélni sem. Mindennapi terápiás gyógykezelései, úgy, mint a Dévény-torna, talpreflexológus, BEMER és Pfaffenrot terápiás kezelés, valamint a TheraThogs ruhában való gyógytorna nagyon jó hatással vannak fejlődésére, ám ezek komoly mindennapi anyagi terhet jelentenek családja számára.

Supák Gergő gyógyulása érdekében klubunk licitre bocsájt egy eredeti PMFC mezt, amelyet NB II-es játékosaink és a szakmai stáb is dedikált, valamint a jó ügy mögé beállt egykori hálóőrünk, a Ferencváros válogatott kapusa, Dibusz Dénes, aki felajánlotta barcelonai Bajnokok Ligája-csoportmeccsén használt és általa szignózott kapuskesztyűjét.

A kikiáltási ár egyaránt 25.000-25.000 Forintról indul. Kérjük, hogy a pmfc@pmfc.hu e-mail címre írják meg, hogy a fenti relikviák közül melyikre kívánnak licitálni, és mekkora összeget szánnak rá. Fontos, hogy üzenetükben minden esetben tűntessék fel a teljes nevüket és telefonszámukat is, hogy a licit végén értesíteni tudjuk a nyerteseket.

Klubunk a jótékonysági akció keretén belül befolyó teljes összeget Supák Gergő gyógyulásának érdekében ajánlja fel. Kérjük, lehetőség esetén csatlakozzanak aukciónkhoz, így hozzájárulva egy beteg kisfiú támogatásához. Az árverés 2021. február 14-én, vasárnap 12 órakor zárul. A licit aktuális állását cikkük tetején tüntetjük fel!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram