Heti helyzet – helyzetjelentés a sérültekről

Sérülés, valamint eltiltás miatt 6 hiányzónk lesz a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen.

A PMFC NB II-es játékosai és stábtagjai a Merkantil Bank Ligában előírt szabályoknak megfelelően minden mérkőzés előtt koronavírus-teszten vesznek részt, a vasárnap 17:00-kor kezdődő Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni találkozó előtt nem detektáltunk újabb esetet, ennek ellenére hat hiányzóval vágunk neki a kék-feketék elleni hazai bajnoki találkozónak.

A korábban vállműtéten áteső Sági Milán jelenleg is rehabilitációját végzi, védőnk ennek ellenére az idei szezonban már biztosan nem léphet pályára. Kisebb sérülés miatt szintén kihagyás vár Bajner Bálintra, míg a közelmúltban COVID-19-ből felépülő Bohata Ádám és Óvári Zsolt esetében a koronavírus-fertőzés utáni visszatérési protokoll folyamata zajlik.

A Gyirmót ellen piros lappal kiállított Króner Martinra 2 meccses eltiltása miatt nem számíthat a szakmai stáb, valamint csapatkapitányunk sem tud ezúttal a PMFC segítségére lenni. Futó Zsombor ugyanis a legutóbbi bajnoki forduló során begyűjtötte ötödik sárga lapos figyelmeztetését. Hiányzó játékosainknak mielőbbi felépülést és visszatérést kívánunk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram