Heti helyzet – helyzetjelentés a sérültekről

Sérülés, illetve sárga lapos eltiltás miatt nyolc hiányzónk lesz a Soroksár SC elleni hazai mérkőzésen.

NB II-es labdarúgócsapatunk a Merkantil Bank Ligában előírt szabályoknak megfelelően minden mérkőzés előtt koronavírus-teszten vesznek részt, a vasárnap 17:00-kor kezdődő Soroksár SC elleni szezonzáró találkozó előtt nem detektáltunk újabb esetet, ám így is nyolc hiányzóval vágunk neki a a 2020/21-es idény utolsó bajnoki összecsapásnak.

A korábban vállműtéten áteső Sági Milán rehabilitációját végzi, Bajner Bálint, valamint Batizi-Pócsi Balázs továbbra is sérüléssel bajlódik. Króner Martin a Kaposvár elleni bajnokin szenvedett arccsonttörést. Tölgyesi Viktor térd-, míg Futó Zsombor bokasérülést szenvedett a DEAC ellen. Archie Hawkinsnak pedig a csuklója sérült meg, akire amiatt műtét vár a jövő hét során.

Rajtuk kívül még Grabant Bence játékára sem számíthat még a szakmai stáb, támadónk ugyanis a legutóbbi forduló során begyűjtötte ötödik sárga lapos figyelmeztetését, aki emiatt csak a lelátóról nézheti meg a Soroksár SC elleni mérkőzést. Sérüléssel bajlódó játékosainknak mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram