Célegyeneshez közelednek a fiatalok

Heti program – Több utánpótlás csapatunk is bajnoki mérkőzést játszik a héten.

Miközben a Merkantil Bank Ligában szereplő felnőtt együttesünk már pihenőre vonult, utánpótláscsapataink számára tovább folytatódott a pontvadászat. Bár az eredeti kiírás szerint a héten az utolsó fordulóhoz érkezne minden együttesünk, több korosztályban kell még mérkőzéseket pótolni, hiszen a koronavírus-járvány az év közben a fiatalok szereplésére is hatással volt.

Ekképpen U16-os csapatunk szerdán a DVTK-hoz látogat, míg szombaton a Gyirmótot fogadja. Az U19-es gárda hétvégén Miskolcon, az U17-esek Szombathelyen lépnek pályára, az U14-esek szombaton a Honvédot látják vendégül, hogy az elmaradt találkozók végére lassan pontot tegyenek. Eközben a kisebb korosztályok különböző tornákon vesznek részt.

Hétvégi utánpótlás eredmények:

U19-es bajnokság, B-csoport, 13. forduló
PMFC – UTE 2-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Werb Ákos (39.), Dokic Nikola (64.)
Edző: Németh Zsolt

– Lelkes, csupaszív játékkal tudtunk diadalmaskodni egy jó ellenfél ellen. Dicséret a srácoknak – értékelt Németh Zsolt, edző.

U17-es bajnokság, B-csoport, 13. forduló
Gyirmót FC Győr – PMFC 2-2 (1-2)
Pécsi gólszerző: Bachesz Edvin (11., 27.)
Edző: Koleszár Viktor

– 21 nap alatt 7 mérkőzést játszottunk. Gyirmótra úgy érkeztünk, hogy 1700 km utaztunk csak az elmúlt héten. Ennek tükrében különösen nagydolog, hogy végig győzelemért játszottak a fiúk, hatalmas akarattal. Ez most döntetlenre volt elég, ám gratulálok a csapatnak – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U15-ös bajnokság, I. osztály, 29. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 9-0 (2-0)
Edző: Sasa Dragicevic

– Nagyon jó csapat ellen pszichésen szétestünk a második félidőben – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram