Elővételes jegyárusítás a szezonnyitóra

Érdemes elővételben megvásárolni a Szombathelyi Haladás elleni bajnoki szezonnyitóra szóló belépőjegyeket.

A 2021/22-es bajnoki évad nyitányán, augusztus 2-án, hétfőn 20:00 órakor a Szombathelyi Haladás együttesét fogadjuk a PMFC Stadionban. Klubházunkban a bérletárusítással együtt a jegyértékesítés a mai nappal megkezdődött, érdemes elővételben megváltani a jegyeket.

Fontos tudnivaló, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány/applikáció megléte.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a stadionba való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni! A belépőjegy ára a hazai és a vendégszurkolók számára egységesen 1000 Forint.

A 14 éven aluliak és a 65 év felettiek számára ingyenes a találkozó megtekintése, ugyanakkor az érintett korosztálynak is kérnie kell a jegypénztárban egy úgynevezett regisztrációs belépőt, amely díjtalan. Elővételes jegyvásárlás: július 26-tól 30-ig 8:00-17:00 óráig. Szombat, vasárnap zárva. Augusztus 2-án 8:00-tól 12:00-ig.

Jegyáraink a 2021/22-es szezonban:

Belépőjegy:

  • 1000 Forint
  • Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott napon a Szigeti út felőli A-F szektorba, vagy a B-középbe.

Regisztrációs jegy (14 éves kor alatt, 65 éves kor felett):

  • Ingyenes
  • Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott napon a Szigeti út felőli A-F szektorba, vagy a B-középbe.

Vendégjegy:

  • 1000 Forint
  • Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott napon a Szigeti út felőli vendégszektorba.

Szurkoljunk együtt újra!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram