[bdp_ticker ticker_title="Eredmény" category="eredmeny"]

Villányban debütált tartalék együttesünk

Megye I-es labdarúgócsapatunk pontszerzéssel kezdett a tavalyi bronzérmes Villány TC vendégeként.

Újoncként mutatkozott be az AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály 2. fordulójában megyei I-es tartalék együttesünk, amelynek irányításáért Nagy Gábor felel. Az utánpótlásból, valamint a felnőtt csapat visszajátszóiból álló másodikszámú gárdánk vasárnap a tavalyi bronzérmes Villány TC vendégeként kezdte meg szereplését. A jó szellemben pályára lépő fiatalok végig nagy mezőnyfölényben játszottak, míg végül helyzeteink ellenére 0-0-s döntetlennel zártuk a találkozót.

AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály, 2. forduló
Villány TC – PEAC PMFC II. 0-0 (0-0)

Villány TC: Vekkeli – Bálint, Tóth, Bischof, Ulakity – Kovács R. (Balogh, 87.), Lehota, Kovács K. – Kovács P. (Farkas, 82.), Haász (Rázsics, 60.), Várda (Nagy, 46.). Edző: Kósa Zoltán.

PEAC PMFC II.: Vukman – Szücs, Than, Varga Á., Varga B. – Ikladi (Bachesz, 61.), Duraku, Geiger, Kása (Kiss, 82.) – Móhr (Zsigrai, 61.), Illés. Edző: Nagy Gábor.

– Jó hozzáállással játszottunk a mérkőzés folyamán. Az első félidő elején még hiányzott a minőség a labdabirtoklás terén, ezt követően viszont már rendben voltunk. Végig nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, a helyzeteinkből nem tudtunk gólt rúgni. A következő hetek feladata lesz, hogy ezen javítsunk. A tartalék csapat szerepeltetése azért is fontos, hogy a fiatalok játéklehetőséget kapjanak, illetve a visszajátszók megfelelő meccsterhelés mellett felkészüljenek a következő hétre – nyilatkozta Nagy Gábor, a PEAC PMFC II. edzője.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram