Hétvégi utánpótlás eredmények

Egy helyen a PMFC korosztályos csapatainak hétvégi eredményei – FOTÓKKAL.

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 2. forduló
Békéscsaba 1912 Előre – PMFC 2-0 (1-0)
Edző: Németh Zsolt

– A vereség mindig fájó. A csapat nem volt rendben és ezt át kell beszélnünk! Sokan öncélúan játszottak. Ilyen felfogásban nem lehet pályára lépni– értékelt Németh Zsolt, edző.

U17-es bajnokság, Kiemelt-csoport, 2. forduló
PMFC – Vasas Kubala Akadémia 1-2 (1-0)
Pécsi gólszerző: Bukovics András (33.)
Edző: Jásper Péter

– Az első félidőben bátran felvállaltuk a játékunkat, aminek meg is volt az eredménye, hisz mindenben az ellenfél felett voltunk. Sajnos a második félidőben fordult a kocka, kevesebbet tettünk bele, így a jó képességű ellenfelünk fordítani tudott – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, Alap-csoport, 2. forduló
Kaposvári Rákóczi BFLA – PMFC 0-5 (0-3)
Pécsi gólszerző: Tóth Márk (5., 78.), Morvai Áron (28.), Tímár Dominik (32.), Sebestyén Bálint (83.)
Edző: Sasa Dragicevic

– Számomra nagyon pozitív, hogy egy jó meccset játszatunk. Emberhátrányba végig tudtunk dominálni és kombinatív játékunkból szép gólokat rúgtunk – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 2. forduló
MOL Fehérvár FC – PMFC 3-5 (0-3)
Pécsi gólszerző: Petrók Viktor (10.), Váradi Márton (26., 31.), Gojkovics Milán (60., 66.)
Edző: Deli Balázs

– Véleményem szerint a bajnokság egyik legjobb csapata ellen értünk el nagyszerű eredményt. Azonban ez nem jöhetett létre anélkül, hogy ne követtük volna a PMFC játékfilozófiáját és a korosztályos alapelveket. Szívből gratulálok a csapatomnak és további sok sikert kívánok a Vidinek – értékelt Deli Balázs, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 1. forduló
PMFC – UTE 0-4 (0-0)
Edző: Horváth Tamás

– Az első bajnoki mérkőzésünket játszottuk a 2021/2022-es szezonban, ahol a mérkőzés alatt az UTE csapata minden szempontból jobbnak bizonyult nálunk. Egy nagy feladatunk van. Továbbra is keményen dolgozni az edzéseken, mert a sok munka segítségével tudunk előrelépni – értékelt Horváth Tamás, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 1. forduló
PMFC – UTE 1-5 (0-0)
Pécsi gólszerző: Schnell Dominik (29.)
Edző: Koller Krisztián

– Először is gratulálok az Újpestnek, megérdemelten nyertek! Sajnos rengeteg hibával játszottunk, rossz utolsó passzok, rossz döntések jellemeztek minket. Nagyon kevés párharcot nyertünk meg mind támadásban, mind védekezésben, ami döntően befolyásoló tényező volt. Sokszor a labdavesztés utáni visszatámadásaink is lassúak voltak. Sok játékosom jóval tudása alatt futballozott, amit az első bajnoki mérkőzés által keletkezett izgulásnak tudok be. Következő mérkőzésen javítunk! – értékelt Koller Krisztián, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram