A hajrában rúgtuk a győztes gólt

A megye I-ben újoncként szereplő másodikszámú csapatunk a 4. fordulóban a Boda ÖSE otthonában szerezte meg szezonbeli első győzelmét.

AutoCity Volkswagen Baranya megyei I. osztály, 4. forduló
Boda ÖSE Sporttelep. Vezette: Albert (Gazdag, Laki)
Boda ŐSE – PEAC PMFC II. 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Ben Ali Wassim (38.), ill. Szücs Bálint (14.), Than Olivér (89.)

Boda ÖSE: Kácsor – Ben Ali, Jenei, Vajk, Németh (Csizmadia, 88.), Belina, Laki, Kulcsár, Belák, Kabashi, Kolat. Edző: Ambrusics Róbert.

PEAC PMFC II.: Opauszki – Varga B., Varga Á., Than, Szücs – Duraku (Zsigrai, 69.), Ikladi, Archie, Illés (Kiss, 46.) – Károly (Horváth, 60.), Móhr (Kása, 46.). Edző: Nagy Gábor.

– Bátortalanul kezdtük a mérkőzést, a párharcokban többször alulmaradtuk, keveset kezdeményeztünk, ám egy távoli lövésből megszereztük a vezetés. A félidő vége előtt egy egyéni hibából ellenfelünk kiegyenlített. Ezt követően kapkodóvá vált a játékunk, nem tudtunk komolyabb helyzetekig eljutni, aztán ahogy a Boda fáradt, úgy egyre nagyobb nyomást helyezetünk rájuk és ismét megszereztük a vezetést, amely három pontot ért. Játékban kevés volt a minőség, amiatt az hétközben edzőmeccset játszó ellenfél megérdemelt volna legalább egy pontot – értékelt a mérkőzést követően Nagy Gábor, a PEAC PMFC II. edzője.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram