PMFC II: 2-2-es döntetlen a PEAC ellen

Megye I-es labdarúgócsapatunk szerdán pótolta be a PTE PEAC elleni nyitófordulóból elhalasztott bajnoki mérkőzését a PMFC Stadionban. Nagy Gábor vezette másodikszámú gárdánk remekül kezdte az éllovas elleni összecsapást, Okorie David és Sajnovics Milán góljával negyedóra után 2-0-s előnyre tettünk szert. A fordulást követően ismét jól játszottak utánpótláskorú fiataljaink, míg a végén nagy erőket mozgósító ellenfél a ráadásban Makai Márk duplájával 2-2-es döntetlenre tudott menteni. Folytatás vasárnap 10:30-kor a Szederkényi SE ellen.

AutoCity Volkswagen Baranya megyei I. osztály, 1. forduló
Pécs, PMFC Stadion, 100 néző. Vezette: Ádám (Horváth, Lóga)
PEAC PMFC II – PTE PEAC 2-2 (2-0)
Gsz.: Okorie (13.), Sajnovics (14.), ill. Makai (78., 91.)

PEAC PMFC II.: Vukman – Varga B., Varga Á., Thán, Szücs – Duraku (Illés, 46.), Archie, Bachesz (Deli, 46.), Kása (Horváth, 74.) – Okorie, Sajnovics (Ikladi, 65.). Edző: Nagy Gábor.

PTE PEAC: Hazenauer – Niedermayer, Rácz (Fűrész, 68.), Hernegrőder, Jeránt – Miltner (Hadobás, 72.), Házenauer, Wieland (Nagy 46.), Gelencsér G. (Grassy, F.) – Gelencsér B. (Dargó, 70.), Makai. Edző: Lőrinc Antal.

Nagy Gábor (PEAC PMFC II.): – Magas színvonalon kezdtük a mérkőzést, aminek az eredménye gólokban is megmutatkozott. Az első félidő végén az ellenfélnek már voltak komoly helyzetei, mert nem folytattuk azt a játékot, amelyet a mérkőzés elején. A második félidőben újra kezdeményezőbbé váltunk, de a támadóharmadunkban hiányzott a minőségi játék. A mérkőzés vége felé az ellenfél volt aktívabb, az ebből adódó kontralehetőségetek nem használtuk ki. Játékban felülmúltuk a vendégeket, a helyzeteket figyelembe véve viszont igazságos eredmény született.

Lőrinc Antal (PTE PEAC): – Egy nagyon jól felkészített és fiatal csapat ellen játszottunk magas színvonalon. Az első félidőben rengeteg helyzetünk adódott, de az ellenfél kapusa több ízben is parádézott, míg két egyéni hibából hátrányba kerültünk és a második félidőben rengeteg energiát kellet mozgósítanunk az egyenlítés érdekében. Sok sikert kívánok a fiatal pécsi srácoknak a bajnokságban.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram