A Szolnokot látjuk vendégül

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában az erős Szolnoki MÁV FC-t fogadjuk vasárnap 17:00 órakor.

Vasárnapi ellenfelünk a Merkantil Bank Liga 2021/22-es szezonjának 10. fordulója előtt a tabella 9. helyén szerepel – úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mert az Aqvital FC Csákvár elleni találkozójuk későbbre lett halasztva. Eddigi 9 összecsapásukból 4 alkalommal győztesen hagyták el a pályát, 3 alkalommal ikszeltek, vereséget pedig idén csupán 2 esetben szenvedtek el.

Csábi József tanítványai a Vasas FC (5-0) és a BFC Siófok (3-2) ellen kaptak ki, az FC Ajkával (1-1), a Szentlőrinccel (1-1), valamint a KTE HUFBAU gárádjával (2-2) osztoztak meg a pontokon, a Budaörsöt (2-3), a Soroksár SC-t (3-1) és nagy meglepetésre a DVTK-t (2-0) és a Budafoki MTE-t (1-0) is legyőzték. Vasárnapi ellenfelünk házi góllövő listáját Sipos Zoltán vezeti 5 találattal.

A nyári átigazolási szezonban számos játékos érkezett Szolnokra: Tóth Bence (Vasas FC, kölcsönben), Gohér Gergő (Gyöngyösi AK), Kovács Péter (DVSC, kölcsönben), Lakatos Csaba (Kaposvári Rákóczi FC), Molnár Róbert (Szentlőrinc), Papp Szilárd (FC Nagykanizsa), Sipos Zoltán (Paksi FC), Szabó Alex (Budapest Honvéd FC, kölcsönben), Tóth László (Kolorcity Kazincbarcika SC), Tömösvári Bálint (Budapest Honvéd FC, kölcsönben).

Jegyvásárlás, további szurkolói információk ITT!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram