Újpesten játszottak a kis korcsoportok

A PMFC U9-es, U10-es és U11-es labdarúgócsapata újabb bajnoki fordulót játszott le Újpesten. A házigazda UTE mellett a BVSC-Zugló és a Paksi FC volt még ellenfelünk.

Lóth József (U9) értékelése: – Igen mozgalmas fordulón vagyunk túl, amin a gyerekek nagyon felszabadultan, ügyesen helytálltak. Az egymás után lejátszott hat mérkőzés igen tartalmasra sikeredett, nagyon szoros és izgalmas mérkőzéseket játszottunk többek között a nagymúltú Újpest ellen. Külön öröm számunkra, hogy a forduló legjobb védő játékosa Schweitzer Máté lett.

A csapat tagjai: Krizsics Máté, Hoffmann Martin, Nyáry Áron, Schmidt Levente, Schweitzer Máté, Horváth Benjamin, Gulyás Zalán, Dóra Tamás, Bíró András, Bernáth Ádám.

PMFC U10

Élő Tibor (U10) értékelése: – A tornán több magabiztos győzelmet arattunk és színvonalas mérkőzéseket játszottunk, de ami még fontosabb, hogy sok dolgot láttam vissza az edzéseken gyakoroltakból. Gratulálok a csapatnak!

A csapat tagjai: Varga Zalán, Orsós Gábor, Bátori Barnabás, Ács Zalán, Anka Gergő, Csiba Máté, Szakály Ádám, Kádár Bence, Asztalos Gergely, Molnár Marcell, Simai Milán.

PMFC U11

Udvardi Zoltán (U11) értékelése: – Magabiztos, felszabadult játékkal nem utolsó sorban minden mérkőzésen domináltunk. Az edző kollégák gratulációja a csapat felé a mutatott játék miatt iránymutató, jó irányba haladunk a képzés terén.

A csapat tagjai: Bíró Bálint, Csiszár Balázs, Csőke Csongor, Dózsa Noel, Győri Ádám, Hegedüs Dávid, Kovács Ruben, Marosvölgyi Barna, Molnár Dániel, Sparas Benedek, Noránt Máté, Udvarácz András, Vincellér Gergő, Wéber Balázs.

Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram