Tovább menetelnek a kis korcsoportok

U9-es, U10-es és U11-es csapatunk a Kaposvári Rákóczi BFLA és a Budaörs együttesét fogadta a bajnokság legutóbbi fordulójában.

Lóth József (U9) értékelése:

A számszerű eredményességen felül nagyon jó, hogy egyre több dolgot kapunk vissza az edzésen gyakoroltakból. Ismét egy nagyon erős fordulón vagyunk túl, ahol a korosztálynak megfelelő őszinte foci volt a jellemző.

A csapat tagjai: Hoffmann Martin, Krizsics Máté, Ákli Iván, Bíró András, Bernáth Ádám, Gulyás Zalán, Dóra Tamás, Schmidt Levente, Schweitzer Máté, Nyári Áron.

Élő Tibor (U10) értékelése:

A győzelmekhez gratulálok, a játékunkat mindig magas intenzitással kell játszani még akkor is, ha az ellenfelek nem kényszerítenek rá.

A csapat tagjai: Varga Zalán, Veréb Olivér, Bátori Barna, Anka Gergő, Csiba Máté, Szakály Ádám, Kádár Bence, Asztalos Gergő, Molnár Marcell, Simai Milán, Csiszár Boldizsár, Nagy Marcell, Vékony Dávid, Öhlmüller Áron.

Udvardi Zoltán (U11) értékelése:

Az edzéseken gyakoroltakat látom vissza, ez megnyugtató. Természetesen voltak hibák, amit igyekszünk mielőbb kijavítani. Ezúttal is domináltunk, ami örömteli és biztató a jövőre nézve.

A csapat tagjai: Bíró Bálint, Csiszár Balázs, Csőke Csongor, Dózsa Noel, Győri Ádám, Hegedüs Dávid, Kovács Ruben, Marosvölgyi Barna, Molnár Dániel, Sparas Benedek, Noránt Máté, Udvarácz András, Vincellér Gergő, Wéber Balázs.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram