Ötkarikások köszöntése a kezdőkörben

Szívünknek nagyon kedves vendégeket volt szerencsénk köszönteni a Nyíregyháza Spartacus FC elleni mérkőzés félidejében. A pécsi sportélet hírét évek óta nemzetközi szinten, és nem mellesleg rendkívül sikeresen öregbítő klasszisok, a magyar paraúszó válogatott kiválóságai fogadták el meghívásunkat a múlt vasárnapi hazai bajnoki találkozóra.

Szurkolóink tapsvihara közepette lépett pályára ugyanis az Eb-ezüst-, és bronzérmes, a tokiói paralimpián 200 vegyesen 9., 100 mellen 13. helyen végző Iván Bence, és a háromszoros Eb-győztes, Vb-harmadik és a nyáron a paralimpián 100 pillangón csúcsra jutó és aranyérmet nyerő Konkoly Zsófia, aki egyébként 400 gyorson és 200 vegyesen is a 2. helyen zárt Tokióban.

Természetesen ötkarikás sportolóinkat elkísérte a PSN Zrt. úszószakosztályának vezetője, egyben felkészítő edzőjük, Jancsik Árpád. A PMFC részéről Kránicz Ákos ügyvezető igazgató és Győri János operatív igazgató köszöntötte mindannyiunk büszkeségeit, akiknek elismerésünk jeléül egy-egy névre szóló, egyedi számmal ellátott PMFC-mezt adtunk át ajándékba.

Klubunk ezúton is szívből gratulál Pécs sikeres sportolóinak és sportemberének az elért eredményekhez, egyúttal további erőt és kitartást kívánunk a jövőbeli céljaik megvalósításához. Bízunk benne, hogy Konkoly Zsófiát és Iván Bencét hamarosan ismét viszontláthatjuk, nem csak a képernyőkön keresztül a medencében, hanem ünnepeltként a PMFC Stadionban.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram