Ez történt az utánpótlásban – bajnoki körkép

U13-as és U12-es csapatunk egyaránt győzelmet aratott, az U17-esek az U16-osok és az U15-ösök pontot szereztek, míg az U17-es, U16-os és U15-ös lányok sikerrel vették bajnoki megmérettetésüket. Bajnoki körkép:

U17-es bajnokság, Kiemelt-csoport, 10. forduló
Gyirmót SE Győr – PMFC 0-0 (0-0)
Edző: Jásper Péter

– Egy jó ellenfél ellen kemény és férfias meccset játszottunk, de sajnos elmaradt a győzelem, mert a sok helyzetünkből egyet sem tudtunk értékesíteni – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, Alap-csoport, 11. forduló
Főnix-Gold FC – PMFC 3-3 (1-2)
Pécsi gólszerző: Vinkovic Toni (6., 13., 56.)
Edző: Sasa Dragicevic

– Agresszíven és szervezeten játszottunk, jókor tudtunk vezetést szerezni és további két góllal növelni előnyünket. Sajnos az ellenfél szépíteni tudott, mégis számomra nagyon pozitív volt a meccs még annak ellenére is, hogy nem tudtunk nyerni, pedig a fiúk mindent megtettek és jól játszottak – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 11. forduló
PMFC – Budapest Honvéd-MFA 0-0 (0-0)
Edző: Koleszár Viktor

– A sok hiányzó miatt az U13, illetve az U14-es játékosokkal tudtunk kiállni a mérkőzésre. A fizikális különbséget sikerült kompenzálni, végig fegyelmezett játékkal. A játék képe alapján reális eredmény született. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 11. forduló
PMFC – Kelen SC 1-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Tóth Miklós (78.)
Edző: Horváth Tamás

– Sok helyzetet alakítottunk ki a mérkőzés során, amelyből sokat el is puskáztunk, viszont öröm volt nézni a fiúkat, ahogy örülni tudtak a mérkőzés végi győztes gólunknak. Gratulálok a fiúknak – értékelt Horváth Tamás, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 11. forduló
PMFC – Kelen SC 10-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Andruskó Adrián (13., 17., 50., 54., 61.), Szabó Olivér (26.), Petrov-Trajkov Adrián (33.), Kocsis Dávid (39.), Kincses Benett (47.), Schnell Dominik (57.)
Edző: Koller Krisztián

– Ezen a mérkőzés nagyon rendben volt minden tekintetben! Ez az eredménye annak, amikor szinte minden játékosom jól teljesít, és ehhez hozzájön még pár extra teljesítmény is! Maximális gratuláció a csapatnak! – értékelt Koller Krisztián, edző.

Leány U17-es bajnokság, 11. forduló
PMFC – Astra-Activtek HFC-Üllő 7-0 (4-0)
Pécsi gólszerző: Gyánó Lili (13.), Bolboaca Karina (25., 87.), Keibl Luca (27.), Patai Barbara (44.), Tóth Beáta (58.), Bicsák Karina (80.)
Edző: Bolboaca Augustin

– Hiányzóink ellenére kellemes meglepetés okozott a csapat, végig magabiztosan játszva, sok jó teljesítménynek köszönhetően nyertünk – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U16-os bajnokság, 9. forduló
Airenergy FC – PMFC-Sportolda 0-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Bódis Lili (34.)
Edző: Erdős Zoltán

– A sok hiányzónk ellenére óriási bravúr csináltak a lányok, nagy lépést tettünk a bajnoki cím fele, továbbra is veretlenül és kapott gól nélkül állunk a tabellán – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 11. forduló
PMFC – Astra-Activtek HFC-Üllő 2-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Turi Bori (6.,), Kovács Nóra (45.)
Edző: Sergiu Bolboaca

– Hullámzó volt a teljesítményünk az egész meccsen keresztül, így saját magunknak tettük szorosabbá a mérkőzést. Ennek ellenére voltak szép támadások, amit tudtunk is értékesíteni, így sikerült megnyernünk a mérkőzést és tovább tapadni a TOP 4–hez – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram