Vasárnap a Tiszakécskével találkozunk

Ellenfél-lesen: utolsó öt bajnoki mérkőzéséből hármat sikerrel vett a bennmaradásért küzdő Tisza-parti együttes.

Hivatalosan a Merkantil Bank Liga 2021/22-es őszi szezon utolsó fordulója következik hétvégén, a 19. játéknapon NB II-es labdarúgócsapatunk a Tiszakécskei LC vendégeként lép pályára vasárnap 13:00 órakor. A Tisza-partiak a 2018/19-es évadban a 15. helyet szerezték meg az NB II–ben, míg a 2019/20-as csonka bajnokságban búcsúztak a második vonaltól, tavaly azonban az NB III Keleti-csoportjából ismét kiharcolták a másodosztályú indulási jogot.

Visinka Ede együttese számára nem alakult jól az idei szezon, 2 döntetlen mellett 11 vereséget szenvedtek. A kék-sárgák november azóta viszont bravúrt bravúrra halmoznak, hisz nyertek Csákváron (0-1), majd megverték a bajnokaspiráns Vasast (1-0), ezt követően ugyan kikaptak Siófokon (4-1), ám a következő fordulóban kilenc emberrel legyőzték a megyei rivális Kecskemétet (1-0), míg az előző hétvégén nagyot küzdve szereztek pontot Szolnokon (0-0).

A sereghajtóként a bennmaradásért harcoló Tiszakécskei LC mérlege 3 győzelem, 3 döntetlen és 12 vereség, 17 rúgott és 36 kapott gól mellett. A Bács-Kiskun megyeiekkel korábban kétszer az NB III-ban, kétszer pedig NB I-es osztályozón mérkőztünk meg. A PMFC kerete továbbra is erősen megtizedelt sérülések és betegségek miatt, hiányzóinka idén már nem számíthatunk, emiatt ismét kifejezetten nehéz mérkőzés vár ránk vasárnap délután Tiszakécskén.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram