U10: Az idősebbek között is szépen teljesítettek

Az Élő Tibor edzette 2012-es születésű játékosokból álló korosztályos együttesünk remekül vette a XVII. Dél-Zselic Kupa csoportmeccseit, miután a KECSA Szigetvár mellett, a PEAC-ot és a Szentlőrincet is legyőztük. A második napon a Pellérd csapatával játszottunk, amely ellen ismét sikert értünk el, majd a PVSK U11-es csapata következett, a későbbi ezüstérmes azonban nyerni tudott.

A 3-4. helyért zajló mérkőzésen a Szent-Pál Akadémia HSE csapatával játszottunk. Ezen a találkozón jobbnak bizonyult az ellenfél, így a 4. helyet szereztük meg. A tornát végignézte a korábbi pécsi kedvenc, Gera Zoltán is, aki elismerően beszélt a PMFC U10-es csapatáról és megdicsérte azt a fajta bátor támadójátékot, amit játékosaink az eggyel idősebb korosztály ellen mutattak.

A tornán részt vevő U10-es játékosaink: Varga Zalán, Veréb Olivér, Orsós Gábor, Ács Zalán, Csiba Máté, Asztalos Gergely, Molnár Marcell, Vékony Dávid, Papp Balázs, Dózsa Noel, Dobó Bence, Szakály Ádám.

– Gratulálok a srácoknak, két nap alatt sok mindent megmutattak abból, amit eddig tanultak, de azt is láttuk, hogy miben kell még fejlődnünk – értékelte a tornán való szereplést Élő Tibor, edző.

Hajrá, PMFC!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram