Tizenharmadszor az Ajka ellen

Ellenfél-les: Nehéz dolgunk lesz vasárnap a Veszprém megyeiek vendégeként.

Vas László vezette NB II-es labdarúgócsapatunk a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában az FC Ajka vendége lesz vasárnap 17:00 órás kezdéssel. A Veszprém megyei együttes jelenleg a másodosztály tabellájának 13. helyén áll, ugyanakkor nem lesz könnyű dolgunk, hiszen hazai pályán nagyon jól és eredményesen szerepel hétvégi ellenfelünk, amely 5-ként zárta az előző idényt.

Kis Károly legénysége ősszel pontot szerzett a Siófok, a Szolnok, a Csákvár, illetve a bajnokaspiráns Vasas ellen, míg szintén pályaválasztóként legyőzte a Győrt, a Békéscsabát, a Tiszakécskét, illetve a Szentlőrincet. A téli átigazolás során nem történt nagy változás a bakonyiak keretében, a támadószekcióba leigazolták Doncsecz Leventét, valamint Vogyicska Bálintot.

Ezzel együtt van javítanivalója a zöld-fehér együttesnek, amely tavasszal sorozatban három vereségnél jár, Siófokon, majd otthon a Kecskemét ellen, míg legutóbb Szolnokon is pont nélkül maradt, így plusz motiválhatja őket szezonbeli első sikerük megszerzése. Érdekesség, hogy vasárnap tizenharmadik alkalommal találkozunk az ajkaiakkal NB II-es bajnoki mérkőzésen.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a február 20-án, 17:00 órakor kezdődő FC Ajka – PMFC mérkőzésre a felnőtt jegyek a helyszínen egységesen 1000 forintba kerülnek, míg a diákok és a nyugdíjasok 500 forintért léphetnek be. A 14 éven aluliak és a hölgyek számára ingyenes a találkozó megtekintése. A helyszíni szurkoláshoz fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram