Ellenfél-lesen: Aqvital FC Csákvár

Nehéz dolgunk lesz a Fejér megyei alakulat vendégeként, amely hazai pályán igencsak eredményesen szerepel.

A listavezető DVTK legyőzését követően idegenben folytatja a bajnokságot Vas László vezette NB II-es labdarúgócsapatunk, vasárnap 17:00 órakor az Aqvital FC Csákvár együttesének vendégeként lépünk pályára. A Fejér megyei együttes 2014 óta meghatározó szereplője a másodosztálynak, eddigi legjobb eredménye egy előkelő negyedik hely 2020-ból. A sárga-kékek keretét rutinos játékosok mellett villámléptű fiatalok alkotják, míg a téli átigazolás folyamán tovább erősödtek.

Kölcsönben érkezett az NB I-es Mezőkövesdből Derekas Zoltán, Karacs Dániel a szintén élvonalbeli Gyirmót FC Győrtől, Mayer János a Puskás Akadémia II-től, Makrai Gábor a DVTK-tól, Tamás Nándor pedig a Puskás Akadémiától. A Csákvár vezetőedzője Mónos Tamás, munkáját Burányi Tamás pályaedző, Nagy Gábor kapusedző és Bajor Richárd erőnléti edző segítik. Hétvégi vendéglátóink jelenleg a tabella 14. helyén állnak, de ahogy azt már bizonyították, hazai pályán mindenkire komoly veszélyt jelentenek.

Az idei kiírásában a csákváriak otthonukban legyőzték a lassan a feljutási helyekhez oda érő Szegedet (3-1), a jó erőkből álló Soroksárt (4-3), a legutóbbi évadban még az élvonalban szereplő Budafokot (2-1), valamint az újonc létére szintén a feljutásra esélyes Kecskemétet (2-1). Döntetlent játszottak a Szentlőrinccel (2-2), az ETO-val (2-2), a Szolnokkal (2-2), illetve a BFC Siófokkal (0-0). A 2021/22-es idényben egyszer a bajnokságban, egyszer a kupában kerültünk szembe velük.

A MOL Magyar Kupa összecsapás a Fejér megyeiek továbbjutásával ért véget, míg az őszi szezonban lejátszott NB II-es összecsapás pécsi siker született, Geiger révén a 31. percben szereztünk vezetést, míg tíz minutummal később Takács büntetőből egyenlített. A második játékrész küzdelmes játékot hozott, mígnem a 94. percben Preklet eldöntötte a meccset, itthon tartva a három pontot. Ezzel együtt eddig háromszor mérkőztünk meg a Csákvárral a másodosztályban, folytatás vasárnap!

Jegyvásárlás és további szurkolói információk ITT!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram