Hétfőtől korlátozások nélkül szurkolhatunk

Március 7-től megszűnnek a sportrendezvényekre vonatkozó korlátozások, azaz védettségi igazolvány nélkül is látogathatók lesznek a PMFC mérkőzései – az erről szóló kormányrendelet megjelent a Magyar Közlönyben.

Amint az a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében, illetve a Magyar Közlönyben is megjelent, hazánkban a maszkviselési kötelezettség hétfőtől megszűnik a tömegközlekedési eszközökön, az üzletekben, a bevásárlóközpontokban, a postákon, az ügyfélszolgálatokon, a színházakban, a mozikban, a múzeumokban és sportrendezvényeken, valamint a vendéglátó egységek dolgozóinak sem kell maszkot viselniük munkájuk során.

Fentieken túl megszűnik minden olyan korlátozás, amely védettségi igazolványhoz kötötte valamely hazai szolgáltatás igénybevételét. Megszűnnek a rendezvényekre vonatkozó korlátozások, nem kell már védettségi igazolvány sportrendezvényre, kulturális rendezvényekre, zenés- táncos rendezvényre, 500 főnél nagyobb létszámos szabadtéri rendezvényekre sem.

Ez azt jelenti, hogy a március 9-én, szerdán 18:00 órakor kezdődő PMFC – Vasas FC mérkőzés már korlátozások nélkül látogatható.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram