Vegyes eredmények a lányoknál

Az U16-osok itthon nyertek a Kőbánya ellen, míg az eggyel fiatalabb korosztály Turi Bori duplájával szerzett pontot Miskolcon. Hétvégi leány bajnoki eredmények:

Leány U19-es bajnokság, 17. forduló
PMFC – DVTK 0-5 (0-3)

– Egy jól szervezett, támadó felfogású csapattal játszottunk, ahol voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények is. Ezt igyekeztünk csapatként, fegyelmezett védekezéssel kompenzálni, ami az első félidőben sikerült is, sőt szépen kidolgozott helyzetig is eljutottunk. A második félidőre elfáradtunk, valamint a gólszerzés érdekében igyekeztünk támadóbb felfogásban játszani, ez egyáltalán nem működött, ennek köszönhető a nagyarányú vereség. Összességében nincs okunk szégyenkezni, de az látszik, hogy sok munka vár még ránk – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 17. forduló
DVTK – PMFC 2-0 (1-0)

– Sajnos még több játékosom megsérült, egyre nehezebb helyzetben vagyunk. Bízom benne, hogy megtudjuk megoldani ezt a helyzet, külön gratulálok a csapat hozzáállásához – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U16-os bajnokság, 12. forduló
PMFC – KISE 3-1 (2-0)
Pécsi gólszerző: Bolboaca Karina (22.), Tamasics Lilla (39.), Véha Viktória (77.)

– Domináltunk a mérkőzésen, még ha az eredmény nem ezt tükrözi. Nagyon sok helyzetünk kimaradt, ami miatt feszült volt a csapat és ezt a játékban is lehetett érezni. Mindenki kapkodott és ebből több hiba is született. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok a csapatra, mert nagyot küzdöttek – értékelt Laki Zsolt, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 17. forduló
DVTK – PMFC 2-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Turi Bori (33., 72.)

– Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, akiknek a tabellán feljebb lenne a helyük. A mérkőzést rengeteg párharc és meglepően feszültség is jellemezte, ezt mutatja a 3 kapott sárga lapunk is, ami azért elég ritka egy U15-ös lány mérkőzésen. Három fontos hiányzónk is volt, ez meg is látszódott a játékunkon, viszont nagyon büszke voltam rájuk, nagyot hajtottak és egy kis szerencsével meg is nyerhettük volna a meccset a végén, de igazságos döntetlen született – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram