PMFC II: 3-3-as döntetlen a Pécsvárad ellen

Megye I-es csapatunk küzdelmes mérkőzésen döntetlent játszott a Pécsvárad ellen.

Második csapatunk a megyei I-es bajnokság 23. játéknapján a tabella 3. helyén álló Pécsvárad SE gárdáját fogadta. Eltiltás és korábbi kisebb sérülésből való felépülés miatt felnőtt keretünkből többen játszottak vissza, közülük Geiger duplájával alig negyed óra alatt 2-0-s előnyre tettünk szert. A szünetet követően a pécsváradiak közül előbb Takács, majd Havasi is értékesítette a rábízott büntetőt. A küzdelmes találkozó második félidejében Sajnovics révén újra megszereztük a vezetést, ám Havasi a találkozó ráadásában beállította a 3-3-as végeredményt. Folytatás a Mozsgó Szentlőrinc II. vendégeként április 16-án, szombaton 16:00 órakor.

AutoCity Volkswagen Baranya megyei I. osztály, 23. forduló
Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpont, 100 néző. Vezette: Kreskai (Pucsli, Kósa)
PEAC PMFC II. – Pécsvárad SE 3-3 (2-0)
Gsz: Geiger (5., 13. – büntetőből), Sajnovics (65.), ill. Takács (48. – büntetőből), Havasi (58. – büntetőből, 92.)
Adatbank ITT!

PEAC PMFC II.: Opauszki – Varga, Dávid (Sajnovics, 62.), Bozóki, Szűcs – Ikladi, Thán (Duraku, 62.), Svedyuk, Archie, Kása – Geiger.

Nagy Gábor, a PEAC PMFC II. edzője: – Jól kezdtük a mérkőzést, de nem tudtuk fenntartani a jó teljesítményünket. A csapat a kapott ól után elbizonytalanodott és az ellenfél ránk erőltette az akaratát. A mérkőzés összképe alapján igazságos a döntetlent.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram