A lányoké volt a főszerep!

A temesvári vendégcsapat mellett elfogadta meghívásunkat Kiss László, az MLSZ női szakágának vezetője is.

Egész napos programnak adott helyet az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpont, ahol ezúttal a lányoké volt a főszerep. Az eseményre elfogadta meghívásunkat Kiss László, a Magyar Labdarúgó Szövetség női szakágának vezetője, akinek fogadása és körbevezetése után Tallósi Zoltán és Farkas Jázmin vezetésével U9 és U11-es korosztályú lányaink bemutató edzése következett a nemrég elkészült, 60×40 méteres, egyebek mellett osztható műfüves csarnokban.

A PMFC U9-U11-es csapatának tagjai: Szögi Nóra, Bátori Mira, Balatoni Zsófia, Kubicsek Réka, Biri Karolina, Boday Borka, Juhász Zara, Horváth Lotti, Krémer Patrícia, Tolnai Alexandra.

A bemutató edzést követően Bolboaca Augustin (leány vezetőedző), Arató Zsombor (női szakosztályvezető), Kulcsár Árpád (sportszakmai igazgató) és Győri János (operatív igazgató) vezetésével egy kötetlen szakmai beszélgetés keretein belül mutattuk be Kiss Lászlónak és a román Poli Timisoara vezetőinek, hogyan működik női szakosztályunk. Az esemény fénypontjaként U16-os csapatunk, kiegészülve több U15-ös labdarúgóval a Temesvár U16-os csapatával játszott egy jó iramú, 2-2-es felkészülési mérkőzést, ahol pécsi részről Turi Bori duplázott.

A PMFC U16-os csapatának tagjai: Balogh Zselyke, Szűcs Bernadett, Gyánó Lili, Ambrus Luca, Szolga Bianka, Bódis Lili, Brenner Petra, Kőmíves Amira, Keibl Luca, Krisztián Petra, Turi Bori, Orsós Veronika, Kiss Enikő, Pintér Réka, Szabó Rebeka, Véha Viktória, Ónodi Vivien (Madarasi SE)

– Először is szeretnénk megköszönni Kiss Lászlónak és a Temesvár csapatának, hogy elfogadták meghívásunkat. Hagyományteremtő szándékkal szerveztük meg ezt a napot, azzal a céllal, hogy vendégeinknek bemutassuk, hogyan épül fel és működik a női szakosztályunk – fogalmazott Arató Zsombor, a PMFC női szakosztályvezetője. – A jövőben is tervezünk hasonló tematikájú szakmai napok lebonyolítását. Gratulálok a lányainknak a mutatott teljesítményért, igyekszünk tovább haladni ezen az úton, hogy fokozatosan közelebb kerüljünk a kitűzött céljainkhoz.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram