Gólgazdag döntetlen a Lőrinc II. ellen

Második csapatunk immár hét mérkőzés óta őrzi veretlenségét a megyei I-es bajnokságban.

Fordulatokban nem volt hiány a megye I-es csapatunk Mozsgó Szentlőrinc II. elleni hétvégi bajnokiján, amelyen Bozóki góljával pár perc után megszereztük a vezetést, a félidő előtt azonban kétszer is betaláltak a hazaiak, míg Kása góljával 2-2-es döntetlennel mehettünk a szünetre. A második félidőben becserélt Okorie duplájával ismét nálunk volt a nagyobb különbségű előny, de a szomszédos piros-feketék zárkózni tudtak és 4-4-es végeredménnyel zárult az összecsapás. Második csapatunk újabb pontszerzésével immár hét mérkőzés óta veretlen a megye I-es bajnokságban. Folytatás április 24-én, vasárnap 11:00 órakor a Sellye VSK ellen hazai pályán.

AutoCity Volkswagen Baranya megyei I. osztály, 24. forduló
Mozsgó. Vezette: Hernádi (Sáfárik, Szkrajcsics)
Mozsgó Szentlőrinc II. – PEAC PMFC II. 4-4 (2-2)
Gsz.: Bányai (27.), Pretzl (36.), Onuigbo (68.), Töröcsik (76.), ill. Bozóki Máté (3.), Kása Benedek (40.), Okorie David (48., 62.)

PEAC PMFC II.: Keleti – Varga (Kiss, 81.), Bozóki, Pólics, Szűcs – Ikladi – Kása, Archie, Sajnovics, Duraku (Nagy, 63.) – Jégl.(Okorie, 46.).

Nagy Gábor, a PEAC PMFC II. edzője: – Ami késik, nem múlik. Tíz hónapja vártam erre a teljesítményre. Bármeddig elnéztem volna a játékunkat.

Fénykép: szentlorincse.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram