Négy mérkőzést vívtak a lányok

Mind a négy leány csapatunk megmérkőzött a bajnokság hétvégi fordulója során. Egy helyen az eredmények:

Leány U19-es bajnokság, Alsó-ház, 1. forduló
Astra-Activtek HSC-Üllő – PMFC 6-0 (4-0)

– Ezen a mérkőzésen egyénileg és csapat szinten sok ki nem kényszerített hibát vétettünk, így nagyon megnehezítettük a saját dolgunkat. Megérdemelt az ellenfél nagyarányú győzelme – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, Alsó-ház, 1. forduló
PMFC – DVTK 1-1 (1-0)
Pécsi gólszerző: Bódis Lili (28.)

– Nagyon büszke vagyok a csapatomra, nagyon fegyelmezett játszottunk. Sajnos a második félidőben nem tudtunk mit kezdeni a durván játszó Diósgyőrrel, emiatt nem tudtunk a saját játékunkat játszani, a hiányzóink miatt igazságos döntetlen született – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U16-os bajnokság, 14. forduló
PMFC – Budapest Honvéd 1-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Véha Viktória (72.)

– Megérdemelt vendéggyőzelem született, először kaptunk ki a bajnokságban, sajnos nagyon sok lány mind hozzáállásban, mind játékban nem ütött meg a szintet, így nehéz lesz bekerülni a magasabb osztályba – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, Felső-ház, 1. forduló
PMFC – MTK Budapest 1-7 (1-4)
Pécsi gólszerző: Turi Bori (19.)

– Óriási eredményként bekerültünk az ország 4 legjobb U15-ös csapata közé, így a felsőház első meccsén az MTK-t fogadtuk. Az eredmény ellenére megdicsértem a lányokat, nagyon szépen játszottunk, szerintem e téren most ezen a meccsen az ellenfél fölé nőttünk, a gólunkat is három kényszerítő után szereztük, úgyhogy jár a gratuláció a csapatnak. Az MTK-nak is gratulálok a hat óriási gólhoz, amiket lehet az Eurosport is lead, így ezek ellen nem nagyon tudtunk mit tenni a meccsen. Legközelebb a Puskás Akadémiához látogatunk, ahol szeretnénk jó játékkal, minél jobb eredmény elérni – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram