Válogatott összetartásnak adtunk otthont

Tíz játékosunk vett részt a leány U14-es Dél-Regionális válogatott Pécsi Sportolda elleni edzőmérkőzésén.

Ismét fontos futballeseményre került sor az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontban, ahol csütörtökön a Hódi Zsuzsanna és Bolboaca Augustin vezette leány U14-es Dél-Regionális válogatott a Pécsi Sportolda U13-as fiú gárdájával játszott 2×40 perces edzőmérkőzést.

Az előzetesen meghirdetett 23 fős keretbe 10 PMFC-játékos kapott meghívót: Balogh Zselyke, Hollósi Eszter, Szolga Bianka, Orsós Veronika, Turi Bori, Kovács Nóra, Kiss Enikő, Pintér Réka, Szabó Rebeka, illetve tartalékként Légrádi Bianka is lehetőséget kapott a 2008-as és 2009-es születésűekből álló válogatottban.

Rajtuk kívül Illés Mónika, Papp Lilla és Nagy Dóra Kecskemétről, Kelemen Klarissza, Baracsi Boglárka, Máté Nóra és Tóth Panna Gyuláról, Siket Szonja és Papdi Jázmin a Szent Mihálytól, Bencze Réka és Kiss Emília Szekszárdról, Szabó Lili Kaposvárról, Kézdy Bianka pedig Felcsútról érkezett a korosztályos együttesbe.

A Pécsi Sportolda eggyel fiatalabb, U13-as fiú gárdájában Lajos Bálint, Méhész László, Laki Csanád, Csányi Bence, Faludi Botond, Sterr Gábor, Makay Zoltán, Koller Dominik, Jordán Péter, Horváth Armando, Deutsch Flórián, Ferencz Ákos, Probszt Bálint és Dömötör Bence játszott.

A találkozót a helyszínen tekintette végig Schumi Dorottya és Turtóczki Sándor, az U17-es és az U19-es női válogatott edzője, valamint Kiss László, az MLSZ női szakágának vezetője, akit visszatérő vendégként köszönthettünk, hiszen nem olyan régen bemutattuk neki, hogyan épül fel és működik a női szakosztályunk.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram