Megkezdtük a nyári munkát!

NB II-es csapatunk számára felmérésekkel és edzéssel vette kezdetét a felkészülési időszak a 2022/23-as szezonra – KÉPGALÉRIA.

Hétfő délután az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontban találkoztak a PMFC játékosai, akik elkezdték a felkészülést a Merkantil Bank Liga 2022/23-as bajnoki szezonjára. Labdarúgóink különféle felmérésekkel és tesztekkel, végül egy közös labdás tréninggel vetették bele magukat a július 31-ig tartó közel hathetes időszakba. A szakmai munkát ideiglenesen Nagy Gábor, második csapatunk edzője és Szabó Zsolt, klubunk utánpótlás szakmai vezetője irányítja.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Erre a hétre összesen hét edzés szerepel a programban, míg az első felkészülési mérkőzés június 25-én, szombaton a horvát élvonalbeli Slaven Belupo együttesének vendégeként kerül megrendezésre. A tervek szerint pályára lépünk még a Szekszárdi UFC (NB III), a HR-Rent Kozármisleny (NB II), a Szentlőrinc (NB II), a BFC Siófok (NB II), a horvát harmadosztályú Belisce, valamint a Paksi FC (NB I) ellen. A pontos kezdési időpontokat és a helyszíneket részletesen közzé fogjuk tenni.

NB II-es labdarúgócsapatunk felkészülésének első napjáról képgalériánk segítségével szeretnénk egy kis betekintést nyújtani szurkolóinknak.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram