NB I-et is megjárt védő csatlakozott

A védelem bal oldalán bevethető Hadaró Valentin kölcsönben érkezik a Kecskeméti TE-től.

Második nyári igazolásunk Hadaró Valentin, aki 1995. június 8-án született Kaposváron. A 27 esztendős hátvéd Felcsúton kezdett el futballozni, majd szülővárosa utánpótlásba került, ahol végigjárta a korosztályos csapatokat. A 2013/14-es szezonban mutatkozott a felnőttek között az NB I-ben, 3 mérkőzésen lépett pályára a Rákóczi színeiben. A következő bajnokságban már alapember volt az NB II-ben, 22-szer kezdőként, 3-szor csereként játszott.

A 2015-ös kizárás után egy rövid kisvárdai kitérőt követően visszatért Kaposvárra, a megye I-ben 24 találkozón 13 gólt jegyzett, illetve betalált az osztályozón is, amivel feljutáshoz segítette csapatát. 2016 és 2018 között az NB III-ban 57 mérkőzésen 3 góllal, illetve egy újabb feljutással segítette a somogyi együttest. Az NB II-ben azonnal ezüstérmes lett csapatával, az újabb feljutásból 31 mérkőzésen 1 góllal vette ki a részét a védelem bal oldalán bevethető játékos.

A 2019/20-as idényben 16 meccsen játszott a legmagasabb osztályban. A szezon végén búcsúzni kényszerültek az élvonaltól, ám kiesés után is maradt a zöld-fehéreknél, ahol 25 mérkőzésen 1 gólt lőtt a másodosztályban. Tavaly nyáron aztán elfogadva a KTE ajánlatát a váltás mellett döntött. A lila-fehérek között 24 bajnoki mérkőzésen játszott az NB II-ben, s 1 találatot szerzett, hozzásegítve az NB I-be jutáshoz a Bács-Kiskun megyei együttest, ahonnét most kölcsönben érkezik hozzánk.

– Jó szezonom volt a KTE-nél, de sajnos közbejött egy sérülés. Nehezen tudtam visszatérni belőle, mára azonban ismét a legjobb formában vagyok. Kölcsönben érkeztem, és bevallom, kaposvári nevelésként nem gondoltam volna, hogy Pécsett futballozhatok – nyilatkozta Hadaró Valentin. – Nagyon pozitívak az első benyomásaim, remek közegbe kerültem. Minden erőmmel azon leszek a pályán és azon kívül, hogy a legjobb teljesítményt nyújtva segítsem a csapatot.

Hadaró Valentint szeretettel köszöntjük Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

Névjegy: Hadaró Valentin
Születésnap: 1995.06.08.
Születési hely: Kaposvár
Nemzetiség: Magyar
Poszt: Hátvéd
Magasság: 186 cm
Testsúly: 84 kg
Előző klubja: Kecskeméti TE

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram