Döntetlen a Kozármisleny ellen

NB II-es együttesünk második felkészülési mérkőzésén 0-0 lett a végeredmény.

Weitner Ádám vezette NB II-es labdarúgócsapatunk szerda este egy régi ismerős, az NB III Közép-csoportját veretlenül megnyerő és ezzel a másodosztályban magabiztosan feljutó HR-Rent Kozármisleny ellen vívta második nyári felkészülési mérkőzését. Öt új igazolásunk közül – Kovács, Terbe, Hadaró és Harsányi is – a kezdőben kapott lehetőséget, míg friss érkezőnk, Makrai a második félidőben lépett pályára.

A nagy hőségben és szépszámú közönség előtt kezdődő edzőmeccsen mindkét együttes felvállalta a támadójátékot, ezért több lehetőség is adódott a kapuk előtt. A 2. percében egy bedobást követően kerültünk először helyzetbe, ám Lékai lehúzta a labdát Katona fejéről. A vendégektől Kulcsár próbálkozása, majd Kosznovszky lövését követően Grabant lökete kerülte el a kaput, így gól nélkül ért véget az élvezetes félidő.

A szünetet követően több helyen is változtatott vezetőedzőnk, a sajátnevelésű fiatalok mellett próbajátékosok is szerephez jutottak. Szép támadásokból ezúttal sem volt hiány, miközben a kapusoknak is akadt dolga. A találkozó legnagyobb helyzete Makrai előtt adódott, aki a 16-oson belülről lőhetett, de Somogyi lábbal bravúrosan hárított. A hajrában is megvolt a lehetőség a gólszerzésre, de maradt a 0-0-s döntetlen.

A HR-Rent Kozármislenynek köszönjük az összecsapást, egyúttal további sikeres felkészülést kívánunk nekik a július 31-én kezdődő bajnokságra! A PMFC-nél a héten tovább folytatódik a felkészülés, NB II-es labdarúgócsapatunk következő edzőmérkőzését pedig július 9-én, szombaton 10:00 órakor játssza a szintén másodosztályú Szentlőrinc ellen. Várjuk szurkolóinkat ekkor is az Idősebb Dárdai Pál Edzőközpontban.

Felkészülési mérkőzés
Idősebb Dárdai Pál Edzőközpont
PMFC – HR-Rent Kozármisleny 0-0 (0-0)

PMFC 1. félidő: Kovács – Terbe, Rácz, Katona L., Hadaró – Nikitscher, Futó – Harsányi, Grabant, Sandal – Tihanyi. PMFC 2. félidő: Kovács – Svedyuk, Takács, Katona L. (Bozóki, 75.), Marques – Nikitscher (Bachesz, 75.), Futó (Katona Cs., 60.) – Vas, Puska, Kövesdi – Makrai. Vezetőedző: Weitner Ádám.

HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Vogyicska, Gajág, Gál, Turi – Kosznovszky, Szabó – Bartha, Kulcsár, Kirchner – Tóth. Cserék: Somogyi, Kasza, Horváth, Füredi, Berdó, Kotroczó, Vajda, Szabó, Beke, Hampuk, Nagy, Bognár, Clinton, Guth. Vezetőedző: Tóth László.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram