Tehetséges védővel kötöttünk szerződést

A 18 esztendős, korosztályos válogatott Mayer János a PMFC-ben folytatja pályafutását.

Klubunk megállapodott Mayer Jánossal, melynek értelmében a 18 esztendős védő NB II-es labdarúgócsapatunkban folytatja ígéretes karrierjét. Nyolcadik nyári igazolásunk Győrből indulva 2018-ban került a Puskás Akadémiához, ahol végigjárta a korosztályos csapatokat, s már 16 évesen bemutatkozott a felnőttek között az NB III-ban.

Fiatal kora ellenére hamar meghatározó játékossá nőtte ki magát a Nyugati-csoportban szereplő gárdában, amelynek színeiben 33 bajnokin lépett pályára, míg tavasszal az NB II-es Csákváron szerepelt kölcsönben. A védelemben közepén és jobb oldalán is bevethető hátvéd az U16-os, U17-es és U18-as válogatott után az U19-es nemzeti együttesben is játszott.

A 2003-as születésű, életkorából fakadóan a fiatalszabálynak megfelelő futballista idén nyáron búcsút intett nevelőegyesületének, hogy immár a PMFC sikereiért küzdhessen. Bemutatkozása rögtön emlékezetesre sikeredett, a múlt szombati NK Belisce elleni győztes hazai edzőmeccsen magabiztos védőjátéka mellett kiosztott egy gólpasszt.

Mayer János a PMFC nyolcadik nyári érkezője

– Örülök, hogy egy olyan nagy múltú klubhoz kerültem, mint a PMFC. Hosszas folyamat vezetett idáig, és nagyon boldog vagyok, hogy Pécsre igazolhattam – kezdte Mayer János. — Remek öltözőbe kerültem, kedvesek és segítőkészek a csapattársak, ráadásul jól sikerült az első edzőmeccsem is. Szeretnék minél többet játszani és jól szerepelni a bajnokságban.

Mayer Jánost szeretettel köszöntjük Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

Névjegy: Mayer János
Születésnap: 2003. 10. 29.
Születési hely: Győr
Nemzetiség: Magyar
Poszt: Hátvéd
Magasság: 183 cm
Testsúly: 78 kg
Előző klubja: Puskás Akadémia FC

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram